+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Veendam.

Maintenance Engineer Veendam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

IJssel Technologie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.650 - € 4.475 p/m
  • Pensioenregeling, Reiskostenvergoeding, Winstdeling

Vacature in het kort

Als Maintenance Engineer ben je de sleutelfiguur tussen ons bedrijf en belangrijke klanten. Je zorgt niet alleen voor het oplossen van problemen, maar ook voor het verbeteren van onderhoudsprocessen. Dit doe je door analyses te maken en adviezen te geven. Je werkt aan verschillende projecten, wat deze baan heel afwisselend maakt. Je komt in een team terecht en er zijn mogelijkheden voor een flexibele werkweek en het volgen van opleidingen. Ook zijn er leuke teamuitjes. Klaar voor de volgende stap? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Wat ga je doen

Als Maintenance Engineer ben jij dé cruciale schakel tussen IJssel Technologie en onze vooraanstaande klanten, waaronder Avebe, Teijin, Suikerunie, Nedmag, Plegt Vos, Cosun en Kisuma. Jouw rol gaat verder dan alleen het voorkomen en oplossen van storingen; je bent de drijvende kracht achter het optimaliseren van onderhoudsprocessen voor zowel bestaande als nieuwe klanten. Jouw ultieme drijfveer? Technische optimalisatie! Met als ultieme doel de betrouwbaarheid en beschikbaarheid van productie installaties te maximaliseren, terwijl het onderhoud tot een minimum wordt beperkt. Alles draait om het waarborgen van betrouwbaarheid en beschikbaarheid. Naast het vaststellen en verhelpen van storingen, houdt je je bezig met:

  • Het plannen, coördineren en uitvoeren van preventief en correctief onderhoud van de technische installaties van onze opdrachtgever.
  • Het uitvoeren van FMECA-, haalbaarheids- en storingsanalyses en verbetertrajecten. Je haalt deze informatie uit data van de processen, maar vooral uit de kennis van de werkvloer.
  • Met deze informatie ga je aan de slag en ontwikkel je onderhoudsplannen en adviezen zodat installaties langer meegaan en storingen zoveel mogelijk worden voorkomen. Je verwerkt en beheert je plannen in het onderhoudsmanagementsysteem van de organisatie.
  • Je stelt meerjarige onderhoudsbegrotingen en onderhoudsplanningen op waardoor je een belangrijke rol speelt binnen de productie en het rendement wat daar behaald wordt.
  • Je deelt je plannen en adviezen binnen de organisatie. Communicatie is hierbij van essentieel belang. Je wil zo efficiënt en effectief mogelijk produceren en tegelijkertijd moet er ook onderhoud plaatsvinden. Hier komt jouw overtuigingskracht goed van pas. Je neemt de betrokkenen mee in jouw advies en overtuigt hen van het belang voor de organisatie waardoor je jouw plannen kan gaan implementeren.
Wat krijg je ervoor terug

Jij bent met uiteenlopende projecten bezig. Dit maakt deze baan enorm afwisselend. Je wordt onderdeel van een groter team, zodat jullie met elkaar het totaalpakket kunnen leveren aan de klant. Verder bieden wij:

  • Een salaris tussen € 3.650,- en € 4.475,- bruto per maand op basis van 40 uur (inschaling is afhankelijk van kennis en ervaring).
  • 40 (!) vakantiedagen (27 vakantiedagen en 13 ADV dagen, conform CAO Metalektro).
  • Ruimte voor een flexibele werkweekindeling. Zo is een werkweek van 4 x 9 uur bijvoorbeeld mogelijk.
  • Reiskosten vergoeding van € 0,21 per kilometer.
  • Volop mogelijkheden tot het volgen van vakgerichte opleidingen en trainingen.
  • Regelmatig leuke team uitjes met de leukste collega’s.
  • Goede pensioenregeling via PME.
  • Deelname aan het fietsplan.
  • Een winstdeling afhankelijk van de omzet van de organisatie.
Wat breng je mee

In de rol van Maintenance Engineer is overtuigingskracht van groot belang. Je bent in staat om jouw analyses over te brengen op het team. Wij zijn een innovatief bedrijf en verwachten van jou affiniteit met nieuwe technologische ontwikkelingen (smart industry). Verder vragen wij:

  • Een MBO4+/HBO/WO - technische studieachtergrond, bijvoorbeeld richting Technische Bedrijfskunde, Werktuigbouwkunde, Elektrotechniek of Onderhoudstechnologie.
  • Ervaring in het ondersteunen van andere engineers, technici en in het begeleiden van externe stakeholders.
  • Analytisch en procesmatig denkvermogen en in staat om in verbeteringen te denken.
Wie zijn wij

Met een passie voor techniek en kennis van de laatste innovaties maken wij productiebedrijven meetbaar beter. Smart industry; daar zorgen wij voor. Dagelijks werken onze mensen bij onze partners en opdrachtgevers en maken wij deze bedrijven beter en beter. Vanuit onze vestiging in Veendam werken we voornamelijk in de regio Groningen en Drenthe en zijn we o.a. partner bij: Avebe, TKF, Plegt Vos, Cosun, Teijin, Kikkoman, Kisuma en Nedmag. Wil je meer weten over IJssel? Bezoek dan


Direct solliciteren of meer informatie

Ga jij de uitdaging aan? Solliciteer vandaag nog op de functie Maintenance Engineer door op de sollicitatiebutton te klikken. Wij ontvangen graag jouw motivatie en CV. Een e-mail sturen kan naar David Venderbos via de button "Solliciteer nu" op deze pagina., voor vragen kan je hem ook altijd even bellen of appen op 06 – 573 26 483.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in