+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Kwaliteitsmedewerker (KAM Medewerker) Veendam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Lavi Personeel

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

In deze functie werk je samen met de kwaliteitsmanager om ervoor te zorgen dat alle producten aan de juiste eisen voldoen. Je controleert de kwaliteit, zoekt naar verbeteringen en zorgt dat alles goed geregistreerd wordt. Dit doe je in een bedrijf dat marktleider is in Nederland en waar een fijne werksfeer heerst. Je krijgt een vast contract, een interessante baan en de kans om je verder te ontwikkelen. Plus, er zijn goede extra s zoals opleidingsmogelijkheden. Meer weten over hoe jij impact kunt maken? Lees verder voor meer informatie.
 

Volledige vacaturetekst

Als kwaliteitsmedewerker binnen deze organisatie ondersteun je de kwaliteitsmanager. Samen zien jullie toe dat alle gereedgemaakte producten voldoen aan de gestelde specificaties en eisen, volgens opdracht van de klant, maar ook volgens normen vanuit gestelde certificeringen. Dit geldt zowel voor de geproduceerde producten vanuit eigen productielocatie, maar ook voor onderdelen, halffabricaten vanuit andere productielocaties of geleverd vanuit leveranciers. 

Komt er een melding dat een productie niet aan de gestelde kwaliteitseisen voldoet, analyseer je de situatie en neem je contact op met de betreffende afdeling of leverancier. 

Je registreert de afwijking en draagt een verbetering aan en of je start een herstelprocedure op. 

Daarnaast controleer je regelmatig in de productie of hulpmiddelen, gebruikte meetapparatuur nog correct werken om de kwaliteit van de productie zo veel mogelijk te borgen op maatvoering.

Belangrijkste werkzaamheden:

  • Uitvoeren van kwaliteitscontroles;
  • Registreren en rapporteren van afwijkingen;
  • Het analyseren en adviseren in mogelijke verbeterpunten en deze registreren, inregelen, beheren en vastleggen. Daarnaast feedback geven aan diverse afdelingen en leveranciers m.b.t. de geconstateerde klachten / afwijkingen.
  • Maatvoeringen van producten beoordelen en controleren conform technische tekening en product specificaties en bijbehorende rapporten opstellen.

Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in de ontwikkeling, verkoop en productie van industriële en utiliteitsbouw gerelateerde klimaatsystemen. Ze zijn inmiddels uitgegroeid tot marktleider in Nederland. Binnen de organisatie heerst een professionele, ambitieuze en prettige nuchtere werksfeer.  

Wie zoeken wij?

  • Je hebt bij voorkeur een afgeronde technische MBO opleiding of algemene MBO opleiding, aangevuld met technische affiniteit
  • Kennis van kwaliteitsnormen is een pré;
  • Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.
  • Communicatief vaardig
  • Nauwkeurig en secuur
  • Hands-on mentaliteit

Om te beginnen biedt onze opdrachtgever een rechtstreeks dienstverband bij het bedrijf. Daarnaast bieden ze een veelzijdige en uitdagende baan met uitstekende toekomstperspectieven. Je komt te werken binnen een ambitieuze organisatie met een duidelijke visie. Enthousiaste collega’s, informele werksfeer met korte lijnen en een hands-on mentaliteit typeren dit bedrijf. 

Je ontvangt een passend salaris met prima secundaire arbeidsvoorwaarden. Daarnaast zijn er volop opleiding,- en ontwikkelingsmogelijkheden. 

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in