+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Allround Metaalbewerker I Veendam Veendam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

SelectiefWerkt

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Wil je aan de slag in de maakindustrie en een vak leren? Bij ons maak je van materialen mooie producten die de wereld over gaan. In onze fabriek werken we met verschillende teams en machines. Je kunt hier groeien tot een allround mechanisch operator of een specialist in een bepaalde bewerking. Op onze afdeling specials werk je met lassen en zetwerk. Je maakt gebruik van opdrachtenbonnen en tekeningen. Dit is een kans om in een technisch vakgebied te werken en je verder te ontwikkelen. Lees verder om te zien of deze functie echt bij jou past.
 

Volledige vacaturetekst

Heb je zin om aan het werk te gaan en om een vak te leren, dan kun je bij ons aan de slag! Onze opdrachtgever zit in de maakindustrie en dit houdt in dat wij van materialen een kant en klaar product maken. Van staal wat op rollen binnenkomt tot kant en klare zeefbanden die naar hun klanten over de hele wereld gaan. Binnen in onze productiehallen zijn verschillende afdelingen waar de onderdelen worden gefabriceerd. Waarnaar deze in het team eindmontage tot 1 geheel gemaakt worden. Elke afdeling heeft zijn eigen teams die met verschillende machines met elk een eigen bewerking hun taken doen. Afhankelijk van je interesse kun je je ontwikkelen tot een allround mechanisch operator. Maar ben je heel erg goed in een aantal soorten bewerkingen en vind je dit ook het leukst om te doen, dan wordt jij onze specialist op dat vakgebied.

Op deze afdeling worden de specials geproduceerd. De afdeling is verdeeld in twee hallen met elk hun eigen “specialiteit”. Op de ene afdeling worden de materialen gelast, terwijl in de andere hal het kant en zetwerk gebeurd. Dit noemen we onze constructiebankwerk afdeling. Op beide afdelingen werk je dagelijks met opdrachtenbonnen en tekeningen. Materialen worden afgekort en op de juiste lengtes/modellen gemaakt. Het samenvoegen en lassen gebeurt zowel met CO2 apparaten als met lasrobots. Om op de afdeling specials aan het werk te kunnen wordt een technische opleiding of ervaring hiermee gevraagd. Je moet materialenkennis hebben en tekeningen kunnen lezen. Om te kunnen lassen heb je MIG MAG niveau 2 nodig of vergelijkbare ervaring.



Gevraagd

MBO
Of aantoonbare ervaring

Jij maakt graag kwalitatief goede eindproducten
en wordt blij van je werk

Je hebt ook voor detail
Weet wat nodig is voor je eindproduct

Je werk graag in een team
Of aantoonbare ervaring


Aanbod

Werken in twee ploegen 06:00-14:00uur of 14:00-22:00uur

Startcontract van 26 weken
In dienstneming bij gebleken geschiktheid

Vakbekwame collega`s
Samenwerken met oog voor kwaliteit

Cursussen
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in