+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Veenendaal.
Laad meer vacatures

Constructeur Veenendaal

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

IBT Veenendaal

  • Gecontroleerde werkgever
  • Directe werkgever
IBT Veenendaal

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Medior

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Overzicht

Ben jij de Constructeur die op zoek is naar een nieuwe uitdaging en wil je werken in een team dat zich iedere dag inzet om het beste werk te leveren voor haar klanten? Dan ben jij de juiste persoon voor IBT Veenendaal.

Wie zijn wij? 
Door de uitgebreide kennis in ons vakgebied zijn wij in staat met onze opdrachtgevers mee te denken in het gehele bouwproces. We mogen onszelf specialist noemen in het leveren van maximale kwaliteit op constructief gebied. Kwaliteit binnen de gestelde kwalitatieve, kwantitatieve en financiële randvoorwaarden.
Wij kunnen onze klanten ondersteunen door ze te voorzien van advies in de ontwerpfase, het maken van berekeningen en tekeningen van constructies op het gebied van staal, beton, hout en funderingen en we kunnen voorzien in het advies over renovaties.

Wat vragen we van je? 
We zoeken een constructeur die zelfstandig aan diverse projecten kan werken van groot tot klein en van woningbouw tot utiliteitsbouw. Je kunt zelfstandig beton, staal en houtconstructies van kleine projecten berekenen en je bent flexibel in het samenwerken met collega’s als het om grotere projecten gaat. Je onderhoudt contacten met opdrachtgevers, architecten en aannemers en onze eigen BIM modelleurs.

Wie zoeken we? 
Je beschikt over een HBO of WO opleidingsniveau en aanvullend 3 jaar ervaring in een soortgelijke vacature als constructeur. Om de functie zo goed mogelijk uit te kunnen voeren vinden we het belangrijk dat je als persoon oplossingsgericht kunt denken, accuraat bent, flexibel en het liefst zelfstandig je werk kunt uitvoeren. Heb je nog geen 3 jaar ervaring als constructeur, maar ben je wel overtuigd van je eigen kunnen en kom je graag in contact? Ook dan nodigen we je uit te solliciteren.

Over IBT Veenendaal

Onze kwaliteitsdoelstellingen zijn steevast gericht op het leveren van maatwerk. We streven naar snelle, efficiënte en een no-nonsense dienstverlening. Op basis van een intensieve en open communicatie met onze opdrachtgevers met veelal vaste contactpersonen, een wederzijds vertrouwen én onze jarenlange ervaring, staan wij in voor maximale kwaliteit. Daarbij bewaken wij voor onze opdrachtgevers de projectgebonden kosten en dankzij onze gespecialiseerde collega’s zijn we in staat om uit te blinken over de volledige breedte van de markt. Dit zijn de bouwstenen van onze kwaliteit!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in