+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Veenendaal.
Laad meer vacatures

Verzorgende IG - Veenendaal Veenendaal

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Santé Partners

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 24 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.466 - € 3.256 p/m
  • Eindejaarsuitkering, Pensioenregeling, Reiskostenvergoeding

Vacatureomschrijving

Kom werken als VIG’er in Veenendaal en Scherpenzeel in de wijk en bepaal zelf de momenten dat je werkt! We bieden je een mooie baan aan waarin we kijken naar welke diensten jij graag wil werken, werk je bijvoorbeeld het liefst alleen in de avond? Dat komt goed uit! Jij hebt namelijk de keuze om zelf jouw uren in te roosteren. Dit kan met een flexibel contract of met vaste uren. Kom ons team versterken en tref achter elk voordeur steeds een nieuw verhaal aan.

Verzorgende IG - Veenendaal 
Maximaal 24 uur per week

Jij als VIG’er…
vervult een belangrijke rol door waardevolle zorg te bieden bij cliënten thuis. Ons cliëntenbestand is divers; mensen met fysieke beperkingen, jong en oud, ouderen met dementie, mensen met psychische problemen en terminale zieken. Door het tijdig signaleren van veranderingen, onderneem je zelfstandig stappen om bijvoorbeeld de juiste collega in te schakelen. Hiermee help je mensen aan de best passende zorg.

Concreet betekent dit dat je: 

  • de zelfredzaamheid van cliënten vergroot
  • verzorgende en beperkt verpleegkundige taken verricht
  • werkzaamheden uitvoert gericht op revalidatie en reactivering

Jouw nieuwe werkplek
Wanneer je als verzorgende IG in Veenendaal / Scherpenzeel komt werken, kun je een zelfstandige baan met veel eigen regie verwachten, maar tegelijk ook een team dat korte lijntjes heeft met elkaar en met de gespecialiseerd verpleegkundigen. Samen dragen we zorg voor een informele, ontspannen en collegiale sfeer waarbij werkplezier en een goede werk-privébalans belangrijk zijn. Samen zetten we ons in voor de best mogelijke zorg aan onze cliënten en dragen we actief bij aan ontwikkelingen en vernieuwingen om die zorg ook in de toekomst te kunnen blijven bieden. 

Werken wanneer je zelf wilt
We bieden jou de vrijheid om zelf jouw uren in te plannen. De voordelen van werken als een ZZP-er en de voordelen van een dienstverband in één! Hoe gaat het in zijn werk? Onze roosteraars kijken eerst naar de uren in het team om de planning rond te krijgen. Alle uren die dan nog open staan zijn voor jou vrij om in te plannen. Ben je doordeweeks bijvoorbeeld alleen de ochtend beschikbaar? Dan schrijf je jezelf dus alleen voor de ochtenddiensten in, zo makkelijk is het! Om aan het aantal uren te komen die jij graag wil werken, betekent dit dat je in zowel Veenendaal als Scherpenzeel kan komen te werken.

 

Jouw arbeidsvoorwaarden (o.b.v. 36 uur) 

  • Een bruto maandsalaris tussen de € 2.466 en € 3.256 schaal FWG 35 (cao VVT)
  • Uitgangspunt is vast dienstverband na de proeftijd
  • Onregelmatigheidstoeslag
  • Eindejaarsuitkering van 8,33%
  • 8% vakantiegeld
  • Ruim zes weken vakantie
  • Reiskostenvergoeding conform cao
  • Pensioenregeling
  • We bieden je trainingen aan om op het juiste niveau te komen of jezelf verder te ontwikkeling binnen of buiten je vakgebied

Jouw inbreng
Voor deze vacature breng je mee:
✓ een mbo-diploma Verzorgende (Verzorgende C of niveau 3) of;
✓ tweedejaars student verzorgende IG of verpleegkundige;
✓ een rijbewijs en auto, om zowel te reizen naar Veenendaal als Scherpenzeel

Samen sterk met Santé Partners
Samen maken wij het verschil, elke dag opnieuw. Jij als professional weet als geen ander wat er speelt. Bij Santé Partners vertrouwen we dan ook op jouw expertise.

Je krijgt de vrijheid en verantwoordelijkheid om samen met je collega’s, cliënt en andere betrokkenen de juiste ondersteuning te bieden, op het juiste moment. 

Jouw professionele ontwikkeling en een goed evenwicht tussen werk en privé zijn erg belangrijk. Wij ondersteunen je hierbij en kijken samen waar jij blij van wordt en wat je nodig hebt, zodat jij kunt doen waar je goed in bent.

Door onze krachten te bundelen, zowel binnen als buiten Santé Partners, geven we kleur aan het leven van mensen. 

Informatie en solliciteren
Wil jij de vrijheid en flexibiliteit ervaren om zelf te bepalen wanneer je gaat werken in een ijzersterk team? Dan komen we graag met jou in contact! Solliciteer dan via de 'direct solliciteren' button. Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Jeroen Bras (06-22113032). Meer informatie over de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met Cheyenne van de Spreng (06-51769113).

Bij Santé Partners krijg je in je dagelijkse werk te maken met vertrouwelijke gegevens. Voor nieuwe medewerkers stellen we een VOG (verklaring omtrent gedrag) verplicht en is dit onderdeel van de aanstellingsprocedure.

Santé Partners zoekt graag zelf haar kandidaten. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in