+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Veenendaal.
Laad meer vacatures

Verzorgende IG (met EVV taken) Veenendaal

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

LT-Zorg

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 16 - 32 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • Eindejaarsuitkering

Vacatureomschrijving

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Hou jij als Verzorgende IG van een gevarieerde baan en zou je graag de stap maken naar Eerst Verantwoordelijk Verzorgende? Dan is dit de droombaan die je zoekt!

Werken in het verzorgingshuis betekent dat je met een zeer gevarieerde groep bewoners werkt. Dit maakt je werk afwisselend en uitdagend. Het verzorgingshuis bestaat uit 2 teams met in totaal 48 bewoners. Sommige bewoners hebben een somatische zorgvraag. Ook wonen er bewoners met een Psychogeriatrische indicatie wonen in het verzorgingshuis. De nadruk ligt op zelfstandigheid en door de diversie in het cliëntbeeld is er een prettige dynamiek tussen bewoners onderling. Wil jij hieraan bijdragen en het verschil maken voor onze bewoners?


Hoe ziet de locatie eruit?

Deze locatie ligt in een mooie bosrijke omgeving. Dat is prettig wonen voor onze 36 cliënten die verpleegzorg nodig hebben en voor de 48 cliënten in de zorgappartementen. Onze teams staan voor collegialiteit en verbondenheid. Wij vinden iedereen uniek. Jouw talenten zetten we in voor de beste zorg voor de cliënten. De juiste zorg bieden vraagt om samenwerking en dat is de kracht van de locatie.


Wie ben jij?

Als Verzorgende IG of Eerst Verantwoordelijk Verzorgende coördineer je de zorg rondom cliënten. Hoe je dat doet? Daar weet jij zelf alles van! Jij hebt plezier in het onderhouden van contacten met cliënten, familie, vrijwilligers en jouw collega’s. Daarnaast ben je oplettend in het observeren van bewoners. Verder is het belangrijk dat je:

  • Afgeronde MBO Verzorgende IG diploma eventueel met scholing voor EVV. Heb je de EVV-scholing nog niet? Wij bieden je graag deze kans en daarbij ook alle hulp en begeleiding die je nodig hebt.
De voordelen van LT-Zorg:

Onze missie bij LT-Zorg is om de focus te leggen op het werkgeluk van de medewerker, waardoor deze goed zit op de lange termijn, waardoor wij samen de kwaliteit en continuïteit van de zorg kunnen verbeteren! Hierin focussen wij ons vooral op de gehandicaptenzorg, ouderenzorg, jeugdzorg en GGZ.

  • Het betreft een functie voor 16-32 uur per week afhankelijke van jouw wensen.
  • Je gaat direct in dienst bij de zorginstelling.
  • Vast contract is mogelijk.
  • Salaris conform CAO VVT, FWG 35/40. Je daadwerkelijke inschaling is op basis van je werkervaring en opleidingsniveau
  • 8% vakantietoeslag en 8,33% eindejaarsuitkering.
  • Keuze budget die je kan inzetten in je persoonlijke ontwikkeling.
  • Mogelijkheid om jezelf door te ontwikkelen en volop (door)groeimogelijkheden.
Het sollicitatieproces:

We beginnen met een telefonische kennismaking, gevolgd door een intake. Wanneer de klik wederzijds is en we ook inhoudelijk een match zien met de vacature, gaan we je daadwerkelijk voorstellen bij de zorginstelling. Wanneer de zorginstelling net zo enthousiast is als wij volgt er een gesprek bij de zorginstelling. Als jij en de zorginstelling na dit gesprek graag met elkaar verder willen volgt er een arbeidsvoorwaardelijk gesprek, waarna je bent aangenomen en in dienst gaat bij de zorginstelling. Wij zullen je in dit traject volledig begeleiden en meegaan met de gesprekken bij de zorginstelling.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in