+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Software Ontwikkelaar Veenendaal

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Evoke

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 36 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Detachering / Vast contract
  • 2.500 - € 5.000 p/m

Vacature in het kort

Duik in de wereld van duurzame technologie en draag bij aan de toekomst met jouw expertise als Software Ontwikkelaar. Bij deze opdrachtgever werk je aan projecten zoals het Energie Data Systeem, waarmee duizenden meters van meetgegevens worden verwerkt, en intelligente software voor vastgoed. Jouw rol omvat het realiseren en onderhouden van applicaties, met de kans om zowel technisch als professioneel te groeien. Meer weten over deze leuke kans? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Houd jij van het realiseren en onderhouden van applicaties en wil je ook als Software Ontwikkelaar je steentje bijdragen aan verduurzaming? Dat kan! Bekijk deze vacature als Software Ontwikkelaar en ontdek jouw mogelijke carrièrepad.


Wat ga je doen?

Deze opdrachtgever gelooft in een duurzame toekomst en zet zich dan ook continu in om deze missie tot leven te brengen. Je gaat werken aan een aantal projecten van de opdrachtgever zoals bijvoorbeeld het Energie Data Systeem. Dat is het systeem dat dagelijks de meetgegevens van duizenden meters door het land ophaalt, valideert en verwerkt. Jij hebt de uitdagende taak om dit systeem te ondersteunen en te verbeteren. Ook werk je mee aan intelligente software voor commercieel en maatschappelijk vastgoed. Ieder gebouw is uniek en vraagt om specifieke maatregelen. De volledigheid en kwaliteit van de beschikbare data bepaalt de nauwkeurigheid van het inzicht en de resultaten.


Jouw werkzaamheden
  • Als Software Ontwikkelaar voor het meetteam werk je aan diverse producten die deel uitmaken van het applicatielandschap van de organisatie;
  • Jij houdt je bezig met het realiseren en onderhouden van diverse (web)applicaties die gebruikt worden door de verschillende business afdelingen;
  • Door jouw analytische blik ben je in staat om snel de behoeften van de gebruikers te vertalen naar de juiste technische implementatie;
  • Naast de code krijg je hierbij ook de ruimte om jezelf te ontwikkelen.


Gevraagd

  • HBO / WO opleiding of denkniveau;
  • Je hebt ervaring met MVC, REST (WebAPI), Microsoft SQL Server en Entity Framework, C#;
  • Ervaring met Kanban en Jira is een pré;
  • Je bent in staat om zowel zelfstandig als in teamverband te werken;
  • Je houdt van een dynamische omgeving.


Aanbod

Je gaat via Evoke aan de slag in deze functie. Na een tijdje kun je in dienst bij onze partner, als je wil. Of je begint aan een nieuw uitdagend project via ons netwerk. Wij doen er alles aan om onze mensen op dé werkplek te krijgen. Jouw persoonlijke Career Coach is specialist binnen de sector en samen brengen jullie jouw wensen in kaart. Door écht te luisteren, maken zij steeds de juiste connectie voor jou.

Ondertussen bieden wij je alle voordelen als jouw werkgever en Carrière Coach. Zoals een goed salaris, jaarlijks studiebudget en groen pensioen. Samen zetten we zo altijd de beste stappen voorwaarts in jouw loopbaan. Want: Evoke Centers You.



Bedrijfsomschrijving

Oplossingen realiseren waarmee duurzame resultaten worden bereikt in gebouwen én hun omgeving. Dat is de missie van van deze opdrachtgever: een multidisciplinaire gebouwverduurzamer. Het ultieme doel: een wereld waarin gebouwen geen energie verbruiken, maar juist opwekken. Dat doen ze met een integrale visie op energie, techniek, duurzaamheid en veiligheid. Je komt hier terecht in een Waarde Georiënteerde Organisatie (WGO). Dit houdt in dat de competenties en talenten van hun mensen centraal staan. Past perfect bij onze filosofie: Evoke, Centers You!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in