+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Veenendaal.
Laad meer vacatures

Hoofdmonteur elektrotechniek Veenendaal

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Molen Elektra

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Molen Elektra

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Detachering / Vast contract
  • 2.800 - € 4.500 p/m
  • Auto v/d zaak

Vacature in het kort

Bij Molen Elektra, een bedrijf met een goede reputatie, kun je direct aan de slag als hoofdmonteur elektrotechniek. Hier krijg je de kans om aan verschillende projecten te werken en verantwoordelijkheid te dragen. Je zult niet alleen zelf installaties monteren, maar ook samenwerken met collega's en leidinggeven. Het bedrijf zorgt goed voor zijn medewerkers en biedt mooie projecten. Daarnaast is er de mogelijkheid om met een elektrische bedrijfsbus vanuit huis naar de klus te rijden. Lees door en ontdek waarom wij jouw expertise nodig hebben.
 

Volledige vacaturetekst

Direct een vaste baan als hoofdmonteur elektrotechniek

Heb je ervaring in de elektrotechniek? Zoek je een baan waar er goed gekeken wordt naar je werkdruk? Wil je werken bij een financieel gezonde werkgever? Kom dan werken bij Molen Elektra als hoofdmonteur elektrotechniek.

Voordat we vertellen wie we zoeken en wat we van je verwachten, willen we eerst beginnen met 6 redenen waarom Molen Elektra bij jou past:

  • Wij leveren kwaliteit:
    Onze klanten komen ervoor terug en onze collega's werken om die reden bij Molen Elektra. Kwaliteit zie je bij ons terug in bijvoorbeeld de voorbereiding, het materiaal en de afwerking. Hier reserveren we altijd extra tijd voor.
  • Afwisseling in het werk:
    Als hoofdmonteur elektrotechniek zorg je ervoor dat elke klus geklaard wordt. Je schakelt met onze projectleider, neemt de klant mee in de planning, beheert materiaalstromen, stuurt collega's en leveranciers aan en werkt mee als je daar tijd voor hebt. Zoek je nog meer uitdaging op het gebied van elektrotechniek of leidinggeven, dan hebben we dat voor je klaarliggen.
  • Vrijheid en verantwoordelijkheid in je werk:
    'Geen project is precies gemaakt zoals wat er op de tekening stond' aldus Carlo (eigenaar). Je krijgt de vrijheid om zelf beslissingen te maken, wat ten goede is voor de installatie, de klant en Molen Elektra.
  • Alle kennis in huis:
    Met monteurs, tekenaars, projectleiders en programmeurs hebben we alle kennis in huis. Van de 15 collega's, zitten er op dit moment ongeveer 7 op school of doen een training / cursus. Zo blijven we de beste experts in elektrotechniek.
  • Nuchtere en sociale werkgever:
    Carlo is de eigenaar van Molen Elektra. Hij is een nuchtere en sociale werkgever die zorgt voor de mooie opdrachten, altijd wel een oplossing weet te vinden en oog heeft voor alle collega's.
  • Arbeidsvoorwaarden:
    Bij ons krijg je én mooie projecten én ook nog eens goed betaald (startsalaris: € 2.800 - € 4.500). We zijn een financieel gezonde werkgever die goed voor iedereen zorgt. Dat staat vast!

Wil je meer weten over de vacature van hoofdmonteur elektrotechniek? Bel of app Carlo via 06-20616679 of mail naar via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..


En dat is nog niet alles, je:
  • werkt aan veel verschillende projecten, zowel in de utiliteit als in de industrie. Als hoofdmonteur draag je daarnaast ook de verantwoordelijkheid voor het team waarin je zelf meewerkt.
  • hebt veel afwisseling, omdat je te maken krijgt met elektrotechniek, domotica en industriële automatisering in je werk.
  • sluit de week gezamenlijk af door gezellig een biertje op vrijdag te drinken. Ook hebben we regelmatig een bedrijfsuitje of feestje.
  • hebt de mogelijkheid om rechtstreeks vanuit huis naar de klus te rijden met een nieuwe elektrische bedrijfsbus van de zaak.
Wat ga je doen als hoofdmonteur elektrotechniek?

Als elektromonteur krijg je te maken met veel verschillende projecten in de regio, van groot tot klein. Het is aan jou om de klus te klaren. Als hoofdmonteur elektrotechniek kun je zowel zelfstandig werken als in een team met 2 tot 4 collega’s. In je werk krijg je te maken met onder andere lichtplannen, beveiliging, datanetwerken, meterkasten, panelenbouw, zonnepanelen, accuopslag, en meer.

Bij grotere projecten ben jij de schakel tussen kantoor en de werkvloer. Je hebt veel contact met Carlo en de projectleider, zorgt ervoor dat de klant op de hoogte is van je werkzaamheden en geeft advies aan beide partijen. En niet te vergeten, je houdt de kwaliteit van het werk goed in de gaten. Afhankelijk van de grootte van het project werk je zelf ook mee met het monteren van installaties.


Wie zoeken we?

Wij zoeken een vakbekwame elektromonteur die:

  • ervaring heeft in de elektrotechniek.
  • MBO 4 werk- en denkniveau heeft.
  • tekeningen en schema’s kan lezen en indien nodig kan aanpassen.
  • goed kan samenwerken met collega's en leveranciers.
  • communicatief vaardig is en graag verantwoordelijkheid neemt.

Je hoeft niet aan alle wensen te voldoen, maar ervaring is wel heel fijn. Het meenemen van basiskennis vinden we ook echt belangrijk.


We kiezen voor Molen Elektra, omdat ze ijzersterke kwaliteit leveren.'

Dit compliment hebben we van een klant ontvangen, waar we echt trots op zijn. Dit kenmerkt namelijk waarom onze klantenkring telkens voor Molen Elektra kiest en waarom onze mensen bij ons willen werken. Daarnaast is onze communicatie laagdrempelig, terwijl we echt grote klussen oppakken!

Met meer dan 60 jaar ervaring hebben we de juiste kennis in huis. Onze 15 collega's hebben ervaring in het realiseren van projecten in de utiliteit, industrie en woningbouw, van klein tot groot. Of het nu gaat om het monteren van een stopcontact of het werken met zware vermogens, voor ons is niets te gek.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in