+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Veenendaal.
Laad meer vacatures

Area Sales Manager Veenendaal

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

DYMATO

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.000 - € 5.000 p/m
  • Laptop, Pensioenregeling, Telefoon v/d zaak

Vacature in het kort

Als Area Sales Manager bij Dymato krijg je de kans om het voortouw te nemen in de verkoop van toonaangevende CNC machines. Met een stevig klantenbestand en jouw talent voor het leggen van nieuwe contacten, bouw je aan duurzame relaties en partnerships. Je wordt onderdeel van een team dat waarde hecht aan eigenaarschap, initiatief en vertrouwen, en krijgt de ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en groei. Meer weten over deze leuke kans? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Als Area Sales Manager bij Dymato word jij verantwoordelijk voor de CNC machineverkoop binnen een regio in Nederland. Dymato beschikt over een groot vertrouwd klantenbestand, maar met jouw enthousiasme en oog voor nieuwe kansen weet jij ook nieuwe contacten te leggen. Het opbouwen en onderhouden van relaties en partnerships zijn key. Eigenaarschap, initiatief, flexibiliteit en vertrouwen vinden wij belangrijk en dat zijn de kernwaarden waar wij op bouwen. Je krijgt de ruimte om alle nodige kennis op te doen van onze machines en jouw klanten. 

Onze CNC machines verkoop je meestal niet in 1 dag en dat vraagt om een gedegen salestraject. Het opstellen van een jaarlijks sales-actieplan in samenwerking met het salesteam behoort tot de taken. Dit helpt ook jou om nog beter en op het juiste moment te acteren. Maar de meeste tijd breng jij natuurlijk door met het bezoeken van klanten en prospects. Je begeleidt ze gedurende het gehele salestraject en zorgt voor nóg een tevreden Dymato klant. 


Wat verwachten wij van jou

Jij bent een commercieel ingestelde, enthousiaste doorzetter met een HBO werk- en denkniveau. Je durft van gebaande paden af te wijken en denkt in kansen en resultaten. Het lukt jou wél om aan tafel te zitten met die ene prospect. Je weet onze zeer uiteenlopende klanten op passende wijze te benaderen en te boeien door je positieve energie. Affiniteit met techniek is van belang. We leveren tenslotte mooie CNC-machines en daar mogen we trots op zijn.

Maar voor ons staan jouw persoonlijkheid, drive, commercieel talent en niet te vergeten collegialiteit voorop. Natuurlijk is het een pré als je ervaring hebt met (CNC) machines. Maar voor technische vragen kun je ook altijd je collega-experts raadplegen; die helpen jou graag als je er niet uitkomt. Bij Dymato zetten wij ieders talent op de beste manier in zodat jij je prettig voelt in je rol.


Over Dymato

Wij zijn niet zómaar een bedrijf. Wij zijn Dymato, dealer van een aantal wereldwijd bekende A-merken CNC machines zoals Hyundai Wia, Mitsubishi Electric en Röders, en collaboratieve robots. Hiermee maken onze klanten de mooiste werkstukken, van precisie componenten voor de hightech tot aan onderdelen voor race auto’s en de offshore industrie. Ons moderne, ruime kantoorpand met showroom is centraal gelegen vlakbij de afrit A12 Veenendaal/De Klomp. 

Dynamisch zijn we altijd - It’s in a name - maar nu zelfs nóg meer. De CNC machine business floreert, Dymato 2.0 is in wording en daar hebben we zin in! Natuurlijk kunnen we dat niet alleen. Ons deskundige team van betrokken, enthousiaste medewerkers zoekt daarom nieuwe collega’s die de uitdaging samen met hen aangaan. 

Wat bieden wij jou?

  • Een salaris tussen de €3.000 en €5.000 euro bruto per maand op basis van een 40-urige werkweek, afhankelijk van de opleiding en ervaring;
  • Een prestatiebonus;
  • Vakantiegeld van 8%;
  • 30 vrije dagen;
  • Een pensioenregeling;
  • Een auto, laptop en telefoon van de zaak;
  • Grote mate van zelfstandigheid, flexibele werktijden mogelijk;
  • Hybride werken is mogelijk;
  • Professionele ontwikkeling in de vorm van trainingen en/of opleidingen;
  • Je leert de hele organisatie kennen tijdens een onboardingsprogramma;
  • Aandacht voor jouw ontwikkeling en groeipotentieel.
Reageren op de vacature

Enthousiast? Dan horen we graag van je! Reageer direct via onderstaand sollicitatieformulier. We nemen binnen drie werkdagen contact met je op.

Voor nadere informatie of vragen over de functie van Area Sales Manager kan je contact opnemen met Shanna Brokx (HR Business Partner - Dymato) op 06 42 05 69 32 of per mail via via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.. 

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in