+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Veenendaal.
Laad meer vacatures

Assistent Accountant Veenendaal

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Fellow Recruitment

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 24 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Medior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • Winstdeling

Vacature in het kort

Duik in de wereld van financiën en accountancy binnen een gespecialiseerde advies- en accountantsorganisatie die zich richt op (para)medische beroepsbeoefenaren. Als (Medior) Assistent Accountant werk je in een team van financiële specialisten aan complexe dossiers, van praktijkovernames tot financiële planning. Met jouw clientgerichte instelling en financiële kennis draag je bij aan de ontzorging van onze klanten. Sta je te popelen om meer te leren? Lees verder.
 

Volledige vacaturetekst

Dit is een ideale functie voor iemand met een brede financiële belangstelling, die het plezierig vindt in teamverband te werken en complexe dossiers te behandelen. Je wilt je verder ontwikkelen en je hebt cliëntgerichtheid hoog in het vaandel staan! Jouw doelgroep is het MKB en medische beroepsbeoefenaren.
Onze opdrachtgever heeft zich als onafhankelijk advies- en accountantsorganisatie gespecialiseerd in de praktijk- en financiële begeleiding van (para)medische beroepsbeoefenaren. Binnen deze bedrijfsonderdelen adviseren zij onder meer over praktijkovernames, contracten, financieringen, financiële planning, hypotheken, verzekeringen, pensioenen, salaris- & personeelsadministratie. De gehele organisatie met ongeveer 150 betrokken medewerkers werkt vanuit een kantoor in Midden Nederland(Gelderse Vallei). Van de 150 werknemers zijn er ongeveer 4o medewerkers actief binnen de accountantsorganisatie. Als (Medior) assistent accountant werk je samen met de financieel specialisten en samen ontzorg je de klant in de breedste zin van het woord.

Wat ga je doen als (Medior) Assistent Accountant?
Als (Medior) Assistent Accountant houd je je bezig met het opstellen van (complexe) jaarrekeningen en fiscale aangiften voor de MKB-relaties. Je voert daarnaast ook werkzaamheden uit voor medische beroepsbeoefenaren. Je hebt rechtstreeks contact met cliënten en ondersteunt daarbij verschillende accountants.

Gevraagd

Wie ben jij?
Je beschikt over de volgende competenties en vaardigheden:
Je hebt een afgeronde Hbo-opleiding gericht op Accountancy, Bedrijfseconomie of vergelijkbaar (SPD) en je hebt een passie voor cijfers en een duidelijke motivatie voor het accountancy vak. Verder ben je oplossingsgericht, cliëntgericht en je werkt graag voor een dynamische en snel groeiende organisatie.

Aanbod

Wat heeft dit accountantskantoor jou te bieden?
Een uitdagende functie binnen een dynamisch en groeiende organisatie en een open bedrijfscultuur waar ruimte is voor eigen initiatief. Korte lijnen met collega’s zijn belangrijk. Er zijn ruime opleidings- en trainingsfaciliteiten en je zult op een collegiale manier worden begeleid. En vanzelfsprekend kun je rekenen op een passende beloning, zoals een goed salaris, dertiende maand, winstdeling, 30 vakantiedagen, kleine eigen bijdrage in het pensioen etc..

Enthousiast?
Dan nodigen wij jou graag uit om te solliciteren. Heb je vragen over deze functie? Neem dan contact op met Wietske Nimberg, Consultant Fellow Recruitment via (06) 229 467 27 of via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in