+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Veenendaal.

Mondhygiënist Veenendaal

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl

Dental Care Professionals Standaard

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Dental Care Professionals Standaard

Gevraagd

  • Parttime
  • HBO of hoger
  • Medior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Deze vacature biedt een unieke kans om deel uit te maken van een hecht team in een moderne tandartspraktijk. Als mondhygiënist speel je een cruciale rol in de parodontale zorg, met de mogelijkheid om zelfstandig te behandelen. Je werkt voornamelijk met volwassen patiënten, terwijl kinderen worden verzorgd door de preventieassistent. Buiten het werk zijn er regelmatig leuke teamactiviteiten. Enthousiast om verder te verkennen? Ontdek alle details hieronder!
 

Volledige vacaturetekst

Over de tandartspraktijk en de vacature mondhygiënist

Deze vacature is voor een moderne tandartspraktijk met 3 behandelkamers. Het 12 koppige team staat altijd voor elkaar klaar en werkt als een goed geoliede machine. Buiten werktijd worden er ook geregeld leuke activiteiten georganiseerd.

Als mondhygiënist behandel je zelfstandig en ben je mede verantwoordelijk voor de parodontale zorg van de patiënten. Restaureren wordt hier overgelaten aan de tandartsen. Er is veel onderling overleg over behandelingen, zodat de patiënt de beste zorg krijgt. Je krijgt in deze praktijk vooral veel volwassenen in de behandelstoel. Kinderen komen gewoonlijk bij de preventieassistent. 

Er wordt van je verwacht dat je een empathische collega zult zijn die prettig communiceert en een prettige collega is. Je voelt je verantwoordelijk voor de manier van werken en de omgang met elkaar.  De tandartspraktijk is centraal gelegen, goed bereikbaar met het ov en je kunt er gratis parkeren.

Het gaat bij deze vacature mondhygiënist om een parttime functie van twee dagen per week. De volgende combinaties zijn mogelijk: maandag en donderdag overdag, maandag overdag en donderdag middag/avond, maandag en woensdag overdag.

Wil jij dit professionele team komen versterken? Reageer dan direct. Het vacaturenummer is 12897.



Gevraagd

Wie zoeken wij?

  • Opleiding mondzorgkunde

  • Goede beheersing van de Nederlandse taal

  • Teamplayer

  • Je bent beschikbaar op maandag en op woensdag of donderdag

Arbeidsvoorwaarden

Salaris / Arbeidsvoorwaarden

Het salaris voor deze functie is afhankelijk van opleiding en ervaring.

  • Je kunt hier werken op basis van een honorariumpercentage en/of in loondienst. Samenwerking op zzp basis heeft de voorkeur.


Aanbod

Al ruim 15 jaar zijn wij de verbindende schakel tussen tandartspraktijken en mondzorgmedewerkers. Ons netwerk en onze marktkennis helpen je aan de beste werkplek. Waar in Nederland je ook wilt werken, wij staan voor je klaar. Met een functie die past bij je wensen en ambities. En met uitgebreide informatie over de praktijk en de vacature. Zo ga je goed voorbereid het sollicitatiegesprek in. Dat kost niets en levert je veel op. Dus solliciteer direct.

Bedrijfsomschrijving

Wil jij als mondhygiënist deel uit maken van een sterk op elkaar ingespeeld team? In een fijne en moderne tandartspraktijk? Reageer dan op deze vacature!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in