+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Veenendaal.
Laad meer vacatures

Verzorgende IG - Overstijgende Projecten Veenendaal

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Akkolade

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.256 p/m

Vacature in het kort

Bij Akkolade zoeken we verpleegkundigen die echt het verschil willen maken in de zorg. We hebben plek voor jou in een team dat past bij wat jij belangrijk vindt. We werken aan speciale projecten zoals Passende Zorg en het gebruik van nieuwe technologieën in de zorg. Je krijgt de kans om te groeien en je vaardigheden te ontwikkelen. Ook is er ruimte voor jouw ideeën en wat jij belangrijk vindt in je werk. Plus, we bieden goede salarissen volgens de CAO VVT. Word je hier enthousiast van? Leer meer over wat je te wachten staat!
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij een verzorgende IG die ernaar verlangt om echt een verschil te maken binnen de gezondheidszorg? Akkolade gaat voor jou op zoek naar het zorgteam dat perfect aansluit bij jouw kerncompetenties. Wij zijn betrokken bij verschillende projecten op het gebied van Passende Zorg, familieparticipatie en Zorgtechnologie. Als jij een gedreven verzorgende IG bent en je wilt meer impact maken, reageer dan snel!

  • Regio: Veenendaal
  • Uren: 20 tot 32, 28 tot 36
  • Functie: Verzorgende IG, Verzorgende IG met EVV, Verzorgende niveau 3
  • Vakgebied: Thuiszorg , Verpleeghuis
Jouw functie

Bij Akkolade begrijpen we dat de rol van een verzorgende IG verder gaat dan alleen de directe zorg voor cliënten en bewoners. Daarom zoeken wij specifiek naar posities die aansluiten bij jouw unieke vaardigheden en passies. Ons netwerk van zorginstellingen is actief betrokken bij diverse projecten gericht op Passende Zorg, familieparticipatie en de integratie van Zorgtechnologie, waar jij een sleutelrol kunt spelen.

Jouw toekomstige rol:
- Familieparticipatie versterken: Je neemt deel aan innovatieve zorgprojecten die niet alleen de patiënt, maar ook diens familie centraal stellen. Dit is cruciaal voor een holistische benadering van gezondheidszorg.
- Technologie in de zorg: Je past de nieuwste technologieën toe binnen de zorgpraktijk om de efficiëntie en effectiviteit van onze zorgverlening te verbeteren.
- Samenwerken in teams: Je werkt samen in multidisciplinaire teams om zorg op maat te leveren die echt aansluit bij de individuele behoeften van de patiënt.
- Professionele ontwikkeling: Je krijgt de kans om je professionele vaardigheden verder te ontwikkelen door gerichte begeleiding en training van het Akkolade team. Wij ondersteunen je in je groei en zorgen dat je bij de juiste projecten aansluit die passen bij jouw kerncompetenties.

Maak een afspraak voor meer mogelijkheden:
Wil je meer weten over hoe je als verzorgende IG een grotere impact kunt maken? Maak dan een kennismakingsafspraak met Catrien Creuwels van Akkolade. Zij verkent samen met jou de verdere mogelijkheden binnen de zorg. Je carrière als verzorgende IG kan met onze ondersteuning naar nieuwe hoogten stijgen.

Ben jij klaar om je passie voor zorg te gebruiken om een meetbaar verschil te maken? Bezoek onze website en reageer vandaag nog op deze kans. Samen kunnen we de zorg beter maken!


Wij bieden jou:
  • CAO VVT - FWG 35 (Salaris maximaal € 3256,00)
  • CAO VVT - FWG 40 (Salaris maximaal € 3502,00)
Jouw profiel:
  • Diploma mbo verzorgende IG niveau 3
  • Diploma mbo verzorgende niveau 3
  • In bezit van auto en rijbewijs
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in