+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Veenendaal.
Laad meer vacatures

Pedagogisch medewerker Veenendaal

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Bender Groep

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Bender Groep

Gevraagd

  • 24 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Detachering / Vast contract
  • 2.539 - € 3.489 p/m
  • Auto v/d zaak

Vacature in het kort

Als pedagogisch medewerker bij Bender krijg je de kans om op een unieke manier te werken. Je gaat op verschillende plekken aan de slag, waardoor je veel verschillende dingen leert en ziet. Elke drie maanden start je op een nieuwe plek, met nieuwe kinderen en collega's. Je helpt mee met de groei en ontwikkeling van kinderen. We kijken goed naar wat jij leuk vindt en waar je goed in bent, zodat je op de beste plek terechtkomt. Samen zorgen we ervoor dat je klaar bent voor elke nieuwe uitdaging. Interesse in deze functie? Lees het hier!
 

Volledige vacaturetekst

Als pedagogisch medewerker krijg jij vanuit Bender de kans om op een unieke manier jouw werk uit te voeren. Wat deze manier van werken zo uniek maakt, is dat jij op detacheringsbasis aan de slag gaat. Ik hoor je al denken, wat houdt dat in? Jij gaat voor minimaal drie maanden ondersteunen bij een kinderopvang locatie en daarna wacht er weer een nieuwe uitdaging op jou. Het leuke van werken op deze manier is dat jij heel veel verschillende locaties, groepen en werkwijzen binnen de kinderopvang gaat ontdekken. Hierdoor ga jij je eigen vaardigheden ontwikkelen en tegelijkertijd bijdragen aan de groei en ontwikkeling van de kinderen. Deze manier van werken biedt jou de mogelijkheid om je expertise te delen en te leren van de verschillende organisaties en teams.

Dit alles hoef jij natuurlijk niet alleen te doen of te regelen, dit doen wij. Voorafgaande aan jouw start bij Bender hebben wij al gesprekken met elkaar gevoerd om te achterhalen waar jouw passie ligt en waar je energie van krijgt. Wij gaan vanuit jouw wensen en behoeften zoeken naar een passende opdracht, zodra deze door jouw regiomanager is gevonden gaat het echte werk beginnen.

Is jouw opdracht gevonden?  Dan ga je samen met de regiomanager op kennismakingsgesprek bij de organisatie. Tijdens dit gesprek krijg jij een beeld van de organisatie waar je gaat ondersteunen en wat er van jou wordt verwacht. Misschien kom jij wel te werken op een bestaande groep, ga je ondersteunen op een groep die ze hebben moeten sluiten vanwege personeelstekort, of zet jij je in om de kwaliteit op de groep te verbeteren. Wat voor uitdaging er ook op je wacht, jij staat klaar om deze aan te gaan.



Gevraagd

- Je bent minimaal 24 uur per week beschikbaar.
- Je bent in het bezit van een rijbewijs.
- Je bent in het bezit van een diploma waarmee je binnen de kinderopvang mag werken, zoals:
HBO Pedagogiek, Social work, mbo onderwijsassistente of (gespecialiseerd) pedagogisch medewerker.

Aanbod

- Je krijgt een manager die er altijd voor jou is en die jou waardeert om wie je bent en wat je doet.
- De zekerheid van direct een vast contract.
- Een salaris conform CAO Kinderopvang €2.539 - €3.489 bruto op basis van 36 uur per week.
- Een lease auto met tankpas, die je ook privé mag gebruiken.

Bedrijfsomschrijving

Bender als nieuwe werkgever, wat betekent dat voor jou? Bender is er voor jou als pedagogisch medewerker en ondersteunt jou in je ontwikkeling. Het is dan ook niet voor niets dat Bender de belofte heeft van aandacht en groei. Het hebben van oprechte en persoonlijke aandacht voor onze medewerkers is de kracht om werkplezier te ervaren. Deze aandacht krijg je vanuit jouw regiomanager, dit is je vaste aanspreekpunt binnen Bender. Je zult dan ook regelmatig contact hebben over werk gerelateerde zaken, maar zeker ook op persoonlijk vlak!

Je gaat ons alleen niet iedere dag zien, daar zijn we ons meer dan bewust van. Daarom is het des te belangrijker dat jij de aandacht vanuit Bender voelt en ons ook weet te bereiken wanneer dat nodig is. We vinden het wel belangrijk om jou te zien. Je zult je regiomanager regelmatig zien door de projecten heen, daarnaast zul je je collega’s ontmoeten op een borrel, lunch, bijeenkomst of feestje.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in