+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Veenendaal.
Laad meer vacatures

Pedagogisch medewerker VVE Veenendaal

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Bender Groep

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 24 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Detachering / Vast contract
  • 2.539 - € 3.489 p/m
  • Auto v/d zaak

Vacature in het kort

In onze VVE-groepen draait alles om de ontwikkeling van peuters. Met ons speciale programma geven we ze een goede start voor de basisschool. Als pedagogisch medewerker kun jij je talenten laten zien op verschillende plekken. Je bedenkt elke dag leuke activiteiten die de kinderen laten groeien. Jouw liefde en zorgzaamheid zijn hierbij heel belangrijk. Je maakt echt het verschil in het leven van deze kinderen. Neem een kijkje in de mogelijkheden die deze vacature biedt. Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Op VVE groepen draait alles om de ontwikkeling van die kleine bengels! Met het VVE-programma geven we peuters de kickstart die ze nodig hebben voor een vliegende start op de basisschool. Taal, rekenen, beweging, sociale skilss – you name it, we cover it! En het mooie is, als gedetacheerde pedagogisch medewerker krijg jij de kans om jouw talenten te laten schitteren op verschillende locaties.

Jij bent die enthousiasteling die elke dag weer een nieuw thema uit je hoge hoed tovert, waarmee je die nieuwsgierige koppies laat stralen. Of het nou zingen, knutselen, voorlezen of vrij spelen is, elke activiteit die jij bedenkt, laat die kiddo’s groeien als kool. En oh ja, een flinke dosis liefde en veiligheid? Dat staat bij jou hoog in het vaandel!

Op VVE-groepen komt jou pedagogische talent helemaal tot zijn recht. Je houdt die kleine wonderen nauwlettend in de gaten, analyseert hun ontwikkeling en grijpt in waar nodig. Jij bent de held die echt het verschil maakt in het leven van die kleine rakkers, en dat is precies waarom je ooit voor deze te gekke job hebt gekozen. En met detachering bij ons, krijg je de kans om dat verschil te maken op verschillende plekken, keer op keer!



Gevraagd

Om jouw plekje in ons team te veroveren, is het belangrijk dat beschikt over een diploma pedagogisch medewerker op minimaal niveau 3 of een soort gelijke opleiding waarmee je in de kinderopvang mag werken (SPW, onderwijsassistent, PABO, Pedagogiek). Het hebben van een rijbewijs is bij Bender een must. Het zou echt fantastisch zijn als je minimaal 24 uur per week beschikbaar bent. Ben jij die heerlijk energie persoon die net zo vlot kletst met kinderen als met ouders en collega’s? Dan zoeken wij JOU!



Aanbod

Vanaf je eerste dag krijg je een vast contract, geen gedoe met verschillende contracten. Bij ons kun je met een flitsende leaseauto de weg op, compleet met tankpas voor zorgeloos rijplezier. Met een salaris tussen €2539 en €3489 per maand op basis van 36 uur per week, belonen we jouw harde werk volgende de CAO Kinderopvang.

Bij Bender ontdek je een wereld vol diversiteit. Onze opdrachten passen perfect bij jouw interesses en vaardigheden. In de Bender Academie kun je opzoek gaan naar boeiende trainingen en cursussen, maar ook de babyscholing en 3F taaltoets op kosten van Bender.

Maar het draait niet alles om werk. Geniet van gezellige regio-uitjes, swingende Bender-feesten en informele borrels. Bij Bender sta je er nooit alleen voor, dankzij persoonlijke begeleiding van je toegewijde regiomanager.



Bedrijfsomschrijving

Bender is niet zomaar een werkgever. Wij zijn een werkgever die geloven in groei, plezier en persoonlijke ontwikkeling. Bij ons maakt het niet uit of je aan het bezig van je carriere staat of een doorgewinterde pro bent, bij Bender krijg je de kans om te stralen, te groeien en jezelf te zijn.

Wat ons echt onderscheidt, is onze betrokkenheid bij jou als individu. Bij Bender ben je echt onderdeel van een team. We bieden niet alleen spannende uitdagingen en kansen bij diverse organisaties, maar ook een warm bad van ondersteuning, coaching en training. Wij vinden het belangrijk dat jij het beste uit jezelf kunt halen.

Ben jij opzoek naar een werkgever die niet alleen om je carrière geven, maar ook om jou als persoon, dat zit je bij ons goed!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in