+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Veenendaal.
Laad meer vacatures

Pedagogisch professional Veenendaal

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Bender Groep

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Bender Groep

Gevraagd

  • 24 - 32 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.489 - € 3.421 p/m
  • Auto v/d zaak

Vacature in het kort

Bij ons maak je deel uit van een team dat de kinderopvang vernieuwt. Je brengt kleur en plezier in het leven van kinderen. Je werkt op verschillende plekken, van drie tot zes maanden. Samen met collega's maak je van elke dag een avontuur. Je helpt kinderen groeien door spelen en leren. Je reist veel en ontmoet steeds nieuwe mensen. Een baan vol afwisseling en mogelijkheden om creatief te zijn. Lees verder om te zien hoe jij een verschil kunt maken in ons team.
 

Volledige vacaturetekst

Bij Bender krijg je de kans om deel uit te maken van een dynamisch team dat de wereld van de kinderopvang op zijn kop zet! Jouw missie? Niets minder dan het brengen van een flinke dosis kleur, vreugde en leerplezier in het leven van onze jonge ontdekkingsreizigers. En dat alles terwijl je de mogelijkheid hebt om op verschillende locaties te werken, variërend van drie tot zes maanden.

Samen met je collega’s vorm je een hecht team van professionals, die er klaar voor zijn om iedere moment om te toveren tot een avontuur. Je reist van de ene naar de andere locatie, waarbij je telkens nieuwe gezichten ontmoet en nieuwe uitdagingen aangaat.

Jij staat aan het roer van een speelse reis door ontwikkeling en plezier. Van het bouwen van zandkastelen tot het verkennen van de wonderen van de natuur, geen dag is hetzelfde in de wereld van de kinderopvang. Met een arsenaal aan creatieve ideeën en een hart vol liefde, begeleid je iedere dag de kinderen door de wonderen van de kindertijd.

Met jouw speelsheid en warme begeleiding creëer je een omgeving waarin kinderen zich vrij voelen om te verkennen, te leren en te groeien. Of het nu gaat om het organiseren van thematische activiteiten, het stimuleren van sociale interacties of het ondersteunen van individuele behoeften, jouw rol al pedagogisch professional is cruciaal bij het tot leven brengen van de magie van leren. Dus pak je koffers, laat je creativiteit de vrije loop en maak je klaar voor een avontuur waarvan je nooit had gedacht dat het mogelijk was in de kinderopvang.



Gevraagd

Jij bent iemand die elke dag gedreven is om het beste uit zichzelf te halen en de kinderen een onvergetelijke ervaring te bezorgen. Jij staat altijd klaar voor nieuwe avonturen en steeds op zoek gaat naar nieuwe manieren om kinderen te inspireren en te laten groeien.

  • Een relevant mbo- of hbo diploma, zoals pedagogiek of pedagogisch medewerker. Met dit diploma heb jij de kennis en vaardigheden om een positieve impact te maken.
  • Jouw denkwijze is creatief en vernieuwend, altijd op zoek naar frisse benaderingen om de wereld van de kinderen te verrijken.
  • Een sterke pedagogische visie die jou drijft en je weet deze in te zetten om het beste in ieder kind naar boven te halen.
  • Je bent flexibel en beschikbaar voor 24 tot 32 uur per week. Klaar om je passie voor de kinderopvang in te zetten.
  • Met een rijbewijs B op zoek ben je klaar voor de dynamiek van onze verschillende locaties en avonturen die op je wachten.


Aanbod

Bij Bender ben je niet zowaar een werknemer, je bent een gewaardeerd lid van ons team, waar jouw welzijn en succes centraal staat. We zien jou zoals je bent en streven ernaar om jouw groei en welzijn te ondersteunen. Bij ons krijg je direct een vast contract, wat zorgt voor stabiliteit en zekerheid voor jouw toekomst. Je verdient tussen €2489 en €3421 bruto per maand (op basis van 36 uur).

  • Maak deel uit van gezellige teamuitjes en spetterende bedrijfsfeestjes, waar we samen successen vieren en de teamgeest hoog houden!.
  • Geniet van extraatjes zoals vakantiegeld, dertiende maand en rijd in stijl met een leaseauto inclusief tankpas.
Profiteer van de mogelijkheid om op kosten van Bender deel te nemen aan de babyscholing en de 3F taaltoets, zodat jij jezelf verder kunt ontwikkelen en groeien binnen jouw vakgebied.

Bedrijfsomschrijving

Bij Bender draait alles om passie, avontuur en samen groeien. Wij zijn jouw steunpilaar in het vinden van de meest betoverende uitdagingen in de kinderopvang. Met ons team van enthousiaste professionals en ons aanstekelijke optimisme maken we van elke dag een feestje! Samen vormen we een hecht team dat zich kenmerkt door het willen verbeteren van de kinderopvang.

Bij Bender geloven we in het belang van persoonlijke groei en ontwikkeling. Daarom bieden we niet alleen uitdagende opdrachten op verschillende locaties, maar ook een breed scala aan trainingen en coaching om jouw vaardigheden verder te ontwikkelen. Of je nu net begint aan je carriere in de kinderopvang of al jarenlange ervaring hebt, bij Bender ben je aan het juiste adres voor een leerzame en inspirerende reis.

Maar we zijn niet alleen een detacheringsbureau, we zijn ook echt een werkgever. We staan altijd voor elkaar klaar, delen successen en steunen elkaar in moeilijke tijden. Samen maken we van elke uitdaging om te groeien en te bloeien, zowel professioneel als persoonlijk. Dus sluit je aan bij ons team en laat ons samen de wereld van de kinderopvang een stukje mooier maken!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in