+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Oracle APEX een PL/SQL developer Veenendaal

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Linden-IT

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Detachering / Vast contract

Vacature in het kort

Duik in de wereld van transport- en logistieke technologie als Oracle PL/SQL en APEX Ontwikkelaar, waar je innovatieve oplossingen ontwikkelt voor soepele logistieke processen. Werk in een informele, ambitieuze omgeving waar plezier en ontwikkeling centraal staan. Ons team van technologieliefhebbers werkt volgens Agile/Scrum, met een sterke focus op kwaliteit en constante groei. Lees door en ontdek waarom wij jouw expertise nodig hebben.
 

Volledige vacaturetekst

Ben je geïnteresseerd in het creëren van innovatieve oplossingen die logistieke processen vlot en efficiënt laten verlopen? Als Oracle PL/SQL en APEX Ontwikkelaar speel je een cruciale rol in de evolutie van onze backoffice-oplossing.

Onze software helpt zowel de chauffeur op de weg als de backoffice medewerkers op kantoor. Wij hebben voor beide oplossingen een eigen team die beide werken volgens Scrum principes met een 3 wekelijkse cyclus.

We zoeken iemand met een hbo werk- en denkniveau en ervaring met:

Oracle RDBMS en PL/SQL

Oracle APEX

jQuery/Javascript

HTML5

CSS

Ervaring met XML, RESTful web services en JSON is een pluspunt!

Je komt terecht in een informeel bedrijf dat ambitieus en innovatief is, maar ook ruimte biedt voor plezier. Wat is een betere manier om je nieuwe collega's te leren kennen dan met een potje darts of pool? We hebben allemaal hetzelfde doel: onze klanten tevreden stellen met onze oplossingen.

Je werkt bij een innovatief en datagedreven technologiebedrijf, marktleider in de transport- en logistieksector. We beheren de volledige keten, van mobiele oplossingen tot backoffice verwerking. Door groei en internationalisering zijn we op zoek naar nieuw talent om ons team te versterken. Je krijgt volop de kans om jezelf te ontwikkelen en werkt nauw samen met ontwikkelaars, systeembeheerders en applicatiebeheerders.

Ons team bestaat uit ambitieuze, nieuwsgierige technologieliefhebbers. We werken op een effectieve en flexibele manier volgens de Agile/Scrum-methodologie, met een sterke focus op softwarekwaliteit. We blijven ons verdiepen in nieuwe ontwikkeltechnieken en maken deze eigen. Als je jezelf hierin herkent en graag aan je eigen ontwikkeling werkt, dan passen we zeker goed bij elkaar.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in