+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Veenendaal.
Laad meer vacatures

Electrical Engineer Veenendaal

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Attract Professionals

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Medior/Senior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.000 - € 4.000 p/m

Vacature in het kort

Als Engineer Elektronica speel je een sleutelrol in het ontwerp en de productie van onze producten. Je werkt in een team van gepassioneerde ingenieurs en bent verantwoordelijk voor het elektrische aspect van het proces, van concept tot productie. Je uitdaging ligt in het samenbrengen van technische kennis en het creëren van innovatieve oplossingen. Je werkt nauw samen met verschillende afdelingen en zorgt voor de optimalisatie van processen. Meer weten over hoe jij impact kunt maken? Lees verder voor meer informatie.
 

Volledige vacaturetekst

Je staat als Engineer (Elektronica) voor de uitdaging om een belangrijke bijdrage te leveren aan het functioneel ontwerp en het productie gereed maken van onze producten. Jij voelt je van begin tot eind van de projecten verantwoordelijk en bent het technisch geweten van de afdeling. Jij bent de enthousiaste en creatieve Engineer die wij zoeken als jij in je element bent in een innovatie werkomgeving waar je technische kennis continue uitgedaagd wordt.

Het team van Engineers bestaat uit een groep dynamische en bevlogen ingenieurs op het gebied van mechanica, product engineering en software. Om het team compleet te maken hebben we een electrical engineer nodig die ons kan helpen alles op elektrisch vlak aan elkaar te knopen. Je bent hierbij verantwoordelijk voor het hele proces, van concept tot het maken van de prototypes en het in productie brengen van je ontwerp. Je communicatieve skills heb je goed op orde, want je werkt veel samen met collega’s op verschillende afdelingen. Denk aan collega’s van de afdeling Service en Assemblage, maar ook Sales en Marketing komen regelmatig even sparren. Verder hou je je o.a. bezig met het opstellen van functionele specificaties en het vertalen hiervan. Je bent verantwoordelijk voor het totale elektrotechnische ontwerp. Deze verantwoordelijkheid gaat hand in hand met een hoge mate van zelfstandigheid. Doordat je kritisch en gestructureerd bent draag je ook zorg voor de optimalisatie en standaardisatie van processen binnen onze organisatie. Maar ook voor klant specifieke- of nieuwe ontwerpen draai jij je hand niet om.  Hierbij vind je het ook belangrijk om je te verdiepen in design- en veiligheidsrichtlijnen. In deze rol ben nauw betrokken bij de testfase en de productie en draag je bij aan het continu verbeteren van onze machines.

Gevraagd

Je bent een ervaren Engineer met een MBO/HBO werk- en denkniveau en een relevante arbeidsachtergrond. Je werkt gestructureerd en resultaatgericht, zowel zelfstandig als in teamverband. Daarbij beschik je over een goed ontwikkeld verantwoordelijkheidsgevoel om een optimale kwaliteit van projecten en dienstverlening te leveren. Je wordt blij van het werken in een productieomgeving, bent leergierig en communicatief vaardig. Verder zoeken wij:
  • Minimaal een afgeronde opleiding op MBO+/ HBO richting elektrotechniek of mechatronica;
  • Een aantal jaar ervaring in een soortgelijke functie is een voordeel;
  • Je hebt goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
  • Kennis van PCB ontwerp en schema’s, CAD software. Kennis van Solidworks is een voordeel;
  • Affiniteit met technische (elektrotechnische) producten is mooi meegenomen.


Aanbod

Een dynamische en uitdagende functie bij een ambitieuze, succesvolle organisatie, waarin jij echt het verschil kan maken. Je krijgt in deze rol veel vrijheid en eigen verantwoordelijkheid. De cultuur kenmerkt zich door open en transparante communicatie, korte lijnen en een groot saamhorigheid gevoel. Verder bieden we je:
  • Een bruto salaris tussen de € 3000,- tot € 4000,- (afhankelijk van kennis en ervaring);
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden volgens de CAO M&T;
  • 25 vakantiedagen en 13 ADV-dagen bij een fulltime werkweek;
  • Verantwoordelijkheid om stappen te gaan zetten in de verdere ontwikkeling van de afdeling Engineering;
  • Een omgeving met forse groeiambities waar je veel ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden hebt, er wordt graag geïnvesteerd in jouw toekomst!;
  • Direct op contract bij de opdrachtgever.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in