+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Veghel.
Laad meer vacatures

Administratief Medewerker inkoop en planning Veghel

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl

Spoor 3 HRM

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.250 - € 3.250 p/m

Vacatureomschrijving

He jij! Jij houdt wel van een mooi interieur toch? Is in ieder geval leuker als werken in een saai kantoor en dito meubels… Wat als jij hier nou een bijdrage in zou kunnen leveren. Jij bent nauwkeurig en kan plannen als geen ander. Jij doet graag wat de salesmensen niet graag doen. Zorgen dat het project op rolletje loopt als de verkoop gedaan is. Jij zorgt ervoor dat alle projectonderdelen besteld worden en houd de klant op de hoogte van de planning. Natuurlijk heb je dan ook veel contact met hen. En een bedrijf dat in projectinrichting doet heeft het voor zichzelf ook goed voor elkaar. Daar word jij blij van. Dat weten wij zeker. Van je collega's trouwens ook! 100% werkplezier garantie! Beloofd. 😊

Maak kennis met deze veelzijdige functie. Betreed de wereld van (Voorraad)Inkoop en ontdek een dynamische rol waarin jouw organisatietalent en communicatieve vaardigheden volledig tot hun recht komen! Jij bent de schakel die zorgt voor een soepele afwikkeling de projecten. Natuurlijk ook voor de retouren en schadeclaims. Met direct contact met leveranciers en klanten vervul je een cruciale rol in het proces van het bedrijf. Eigenlijk kunnen ze niet zonder jou! 😉 Daarnaast biedt je administratieve ondersteuning aan de planning, waarbij jouw nauwkeurigheid en oog voor detail een essentiële bijdrage vormen. Jij wordt hier enthousiast van he!

Gevraagd

Als jij een MBO werk- en denkniveau combineert met een ongekende nauwkeurigheid en georganiseerde aanpak, dan ben jij de ster waar we naar op zoek zijn! Bonuspunten als je bekend bent met Odoo en vertrouwd bent met de magie van Microsoft Office. Beheers je ook nog eens vloeiend Nederlands en Engels in zowel woord als geschrift? Fantastisch! En als je ook nog een vleugje Duits aan dat taalpalet kunt toevoegen? Dan +1, dan heb je helemaal de juiste ingrediënten voor deze uitdagende positie. Al is dat laatste niet geheel noodzakelijk.

Aanbod

Wil jij werken in een omgeving waar vrijheid en zelfstandigheid hoog in het vaandel staan? Ben jij op zoek naar een flexibele werkweek van 24-32 uur, waarbij de werktijden in overleg zijn? Mooi!

Bij onze opdrachtgever draait het om jou, daarom bieden ze arbeidsvoorwaarden die perfect bij jou passen. En dat is nog niet alles! Ontdek de mogelijkheden voor verdere ontwikkeling, zowel in je functie als op financieel gebied. Ze hebben alles goed geregeld en betalen ook gewoon goed! Hier krijg je de ruimte om te groeien en je talenten te ontplooien.

Waar wacht je nog op? Je kunt solliciteren door een mailtje te sturen via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.. Je mag ook bellen naar 040 711 40 70 of als je vragen hebt, mag je natuurlijk ook altijd appen naar Tessa 06 19609081.

Uren

32 - 40 uur
24-32
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in