+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Veghel.

BEZORGER/BIJRIJDER SLAAPSYSTEMEN Veghel

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Hobij Support

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • Geen opleiding vereist
  • Junior/Medior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 13,40 - € 15 p/u
  • Reiskostenvergoeding

Vacatureomschrijving

Swiss Sense is een Nederlands familiebedrijf, met het hoofdkantoor gelegen in Uden. In de afgelopen vijftien jaar zijn ze uitgegroeid tot een toonaangevende organisatie in Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk en Denemarken. Al meer dan 100 jaar produceren en verkopen ze stijlvolle slaapsystemen zoals bedden en boxsprings. Vanuit het hoofdkantoor en het magazijn in Uden wordt de distributie verzorgd naar klanten door heel Nederland, België, Luxemburg en een deel van Duitsland!Wat ga je doen?Voor het leveren van deze stijlvolle bedden en boxsprings zoeken we enthousiaste bezorgers/bijrijders. Jouw taken:Het controleren van de lading voor vertrekContact met de klant op locatieUitladen en leveren van de productenMontage van het slaapsysteem bij de klantOpleveren van het slaapsysteem aan de klantFinanciële afwikkelingLossen van retouren en afval

Gevraagd

Je spreekt NederlandsJe verkeert in goede fysieke conditie en bent niet bang voor fysiek (zwaar) werkJe bent flexibel ingesteld wat betreft werktijden en hebt geen problemen met vroeg opstaan (je begint tussen 5u en 7u in de ochtend)Je bent klantvriendelijkJe bent in het bezit van een rijbewijs BWerktijden:Je start tussen 5.00u en 07.00u in de ochtend en werkt gemiddeld 8 uur per dag. Vaak ben je tussen 14.00u en 16.00u terug bij het magazijn.Gezien je vaak onderweg bent, vragen we flexibiliteit in je werktijden.

Aanbod

Wat krijg jij:Een salaris tussen €13,40 en 15 bruto per uur als je 21 jaar of ouder bent.Bij 20 jaar is het salaris €10,72 per uurBij 19 jaar is het salaris €8,04 per uur10,5% vakantie toeslag per week uitbetaaldIndien je al ervaring hebt in een dergelijke functie, is de inschaling afhankelijk van je leeftijd en ervaring, tot maximaal €15,00 per uurEen werkweek van 40 uurEen toeslag van 50% op overurenReiskostenvergoeding van €0,23 per km, na de eerste 10 km per enkele reis.

Salaris

€ 13,40 - € 15 p/u
Extra vakantiegeld 10,5 % wekelijks uitbetaald
Een toeslag van 50% op overuren
Reiskostenvergoeding van €0,23 per km, na de eerste 10 km per enkele reis.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in