+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Veghel.
Laad meer vacatures

Bijbaan magazijnmedewerker Veghel

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Beter Bed

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Parttime
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Bijbaan

Vacature in het kort

Beter Bed zoekt teamspelers voor hun e-commerce distributiecentrum. Ervaring is niet nodig, wel een goede werkhouding. Je werkt samen om bestellingen op tijd klaar te maken. Het is flexibel werk, zowel overdag als 's avonds of in het weekend. Je krijgt een goed salaris en korting op producten. Ook kun je certificaten halen. Beter Bed zet zich in voor jouw ontwikkeling. Je komt in een leuk team met kansen om door te groeien. Benieuwd naar jouw mogelijkheden? Ontdek het nu!
 

Volledige vacaturetekst

Wie zijn wij?

Beter Bed is marktleider binnen de slaapbranche, maar ook online groeien wij hard. Om deze groei binnen ons e-commerce distributiecentrum in Veghel verder waar te maken zijn wij op zoek naar wakkere medewerkers. Beter Bed is een werkgever waar we teamgevoel enorm belangrijk vinden. Samen kunnen we succesvol zijn en blijven in deze dynamische markt. Beter Bed investeert dan ook volop in jouw ontwikkeling.   

Relevante ervaring voor een leuke baan in ons distributiecentrum is geen vereiste ook wanneer je bijvoorbeeld ervaring hebt opgedaan als: magazijnmedewerker, logistiek medewerker, schoonmaak medewerker, verkoper, stickeren, inpakken, hulpkracht, weekendhulp, vakkenvuller, kassamedewerker, verkoopmedewerker, sorteren, productiemedewerker, warehouse ervaring, koerier, bezorger, horeca of als administratief medewerker ben je van harte welkom.

Je kunt bij ons zowel in de avond, overdag on in het weekend aan de slag in het magazijn.

Wat ga je doen?

Jij zorgt er samen met je topcollega's voor dat alle online bestellingen op tijd zijn ingepakt, waardoor klanten de volgende dag blij zijn met hun nieuwe (slaap)producten. 

Mission completed!


Wie ben jij?
  • Inpakken, verpakken, uitpakken, maar vooral aanpakken en doorpakken in het magazijn
  • Een beetje sjouwen en zweten op zijn tijd. Goed voor de conditie
  • Geen minimale opleiding nodig. Wel onvermoeibare werklust
  • Flexibel in werktijden; tussen 06.00 en 23.00 uur, wat heeft jouw voorkeur ochtend of avond werk? Wij zijn hierin flexibel, jij ook?
  • Liever parttime of als bijbaan? Geen probleem! 
  • Goede chauffeur om eventueel de reachtruck te besturen!

Mocht je als student of leerling aan de slag willen dan bieden wij je dagen en uren op maat aan, passend bij je schooltijden. Of je nu 17, 18 of 19 bent wij maken het passend zodat je niet in de knel komt met je vrije tijd en schoolwerkzaamheden en toch goed kunt bijverdienen.

Wat bieden wij jou?
  • Een marktconform salaris afhankelijk van leeftijd en ervaring! 
  • Nog meer geld: reiskosten en pensioen
  • Korting op al onze geweldige (slaap)producten 
  • De leukste collega's 
  • 25 vakantiedagen
  • Zet jij je in voor Beter Bed, dan zet Beter Bed zich in voor jou. Je kunt bij ons diverse certificaten halen waaronder: Bedrijfshulpverlener, EPT of je reachtruckcertificaat.
  • Je kan snel starten en komt direct bij Beter Bed in dienst. Zijn we allebei tevreden na je eerste tijdelijke contract, dan krijg je direct een vast contract.
Uurlonen op basis van leeftijd inclusief vakantietoeslag (9,62%):

18 jaar: € 6,07

19 jaar: € 7,29

20 jaar: € 9,72

21 jaar: € 12,15

Over Beter Bed

Beter Bed is in 1983 opgericht met de opening van de eerste twee slaapspeciaalzaken van Nederland. Sinds 1996 zijn we beursgenoteerd. In de jaren die volgden, groeiden we uit tot dé slaapspecialist van Nederland en België. Wij geloven dat iedereen beter kan slapen én beter kan leven. Met persoonlijke aandacht en een uitgebreid, innovatief én slim gepositioneerd assortiment voor ieder budget. Wij bereiken onze klanten zowel online als offline door de retail formules Beter Bed, Beddenreus en de groothandelsorganisatie DBC (waar o.a. de merken M-line en Simmons verkocht worden).


Beter Bed - Employer of Choice!

Samen met ruim 1000 collega’s vanuit zo’n 130 winkels in Nederland en België, 4 distributiecentra en een hoofdkantoor in Uden, bouwen we verder aan het succes van Beter Bed. Een superteam waarmee we het beste uit onszelf én elkaar halen. Er is natuurlijk altijd ruimte is voor nieuw talent. Want ambitieuze dromen, die hebben we genoeg. Beter Bed biedt iedereen gelijke kansen. Diversiteit en inclusiviteit vinden wij erg belangrijk. Ons doel is om een werkomgeving te bieden waar iedereen zich welkom, gelijkwaardig en gewaardeerd voelt. Niet ondanks, maar dankzij de verschillen. Daarom ontvangen we graag sollicitaties van alle geschikte kandidaten.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in