+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Veghel.
Laad meer vacatures

Plasma en autogeen snijder productie gezocht! Veghel

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

KOOSS recruitment & flex

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.600 - € 3.000 p/m

Vacature in het kort

In Veghel zoeken we iemand die houdt van werken met machines. Je gaat aan de slag met een plasma of autogeen snijmachine. Je stelt de machine zelf in en zorgt dat alles goed loopt. Het is belangrijk dat je oog hebt voor kwaliteit, omdat je zelf controleert of de producten goed zijn. Lees door en ontdek hoe jij jouw talenten kunt laten zien in deze rol.
 

Volledige vacaturetekst

VEGHEL – Ben jij technisch onderlegd en vind je het leuk om met machines te werken?

Voor de productie afdeling van een warehouse in Veghel zoeken wij een nieuwe collega die de autogeen en plasma snijmachine kan bedienen.

Als snijder ga je afhankelijk van het product platen plasma of autogeen snijden met behulp van een CNC gestuurde machine. Het afstellen en instellen van de snijbranders regel je zelf inclusief de bijbehorende parameters. De materialen die je hiervoor nodig hebt voor je zelf aan en af met behulp van bijvoorbeeld een kraan of magnetisch gestuurde hijshulpmiddelen. Je bent verantwoordelijk voor de kwaliteit van de door jou afgeleverde producten dub bijvoorbeeld de afmetingen en de kwaliteit van de snijsnede, dit controleer je zelf. Tijdens je werk volg je uiteraard de geldende werk- en veiligheidsinstructies.

Voor deze functie is een technische achtergrond belangrijk. Dit kan bestaan uit werkervaring en/of een opleiding. Bij voorkeur heb je ervaring met bankwerken en/of lassen. Het is een pre als je al kennis of ervaring hebt met het bewerken van staalproducten en het werken met CNC-gestuurde machine. Ervaring met een bovenloopkraan is een pre en je bent bereid om interne cursussen te volgen.

De werktijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 7.00 tot 15.45 uur. Salaris tussen de €2600 en €3000 bruto per maand.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in