+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Veghel.
Laad meer vacatures

Werkvoorbereider Veghel

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Evoke

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Detachering / Vast contract
  • 2.500 - € 3.500 p/m

Vacature in het kort

In deze functie als Werkvoorbereider wacht een afwisselende en uitdagende rol op jou. De projecten verschillen in lengte, van enkele weken tot meerdere jaren. Jouw taken omvatten het voorbereiden van projecten, het monitoren van de productie en het zorgen dat alles op tijd klaar is. Je werkt samen met een team en gebruikt jouw kennis om problemen op te lossen. Klaar om jouw talenten te laten zien? Lees verder en ontdek hoe.
 

Volledige vacaturetekst

Jij verzorgt de voorbereiding van de projecten, monitort de productie én bewaakt de levertijden. Klaar voor deze nieuwe uitdaging in je carrière? Reageer direct en start als Werkvoorbereider bij onze opdrachtgever in Veghel!


Wat ga je doen?

Je zult zeker geen gebrek hebben aan variatie en uitdagende taken binnen jouw rol als Werkvoorbereider. In nauwe samenwerking met het team krijg je de kans om je tanden te zetten in ongeveer 200 projecten per jaar. Deze projecten variëren van unieke en enkelvoudige producten tot omvangrijke series van maar liefst 4.500 stuks.

Wat de dynamiek nog verder versterkt, is de diversiteit in doorlooptijden: je kunt te maken krijgen met projecten die slechts enkele weken in beslag nemen, maar ook met uitdagingen die zich over meerdere jaren uitstrekken. Dit alles maakt jouw rol als Werkvoorbereider niet alleen boeiend, maar ook veelzijdig en voortdurend evoluerend.


Jouw werkzaamheden
  • Elk project bekijk je vanuit commercieel, organisatorisch én technisch perspectief, bij de kostprijscalculatie ga je altijd voor de beste prijs;
  • Je benchmarkt leveranciers en kijkt en vergelijkt eventueel in het buitenland. Afhankelijk van onder meer de oplage en complexiteit bepaal je vervolgens of we een project aanvliegen met een lean- of quick-respons-manufacturing-proces;
  • Met helder tekenwerk voor de productie, een doordachte planning en goedgeorganiseerde materiaalvoorziening maak je levertijden haalbaar;
  • Nadat je een project aan het productieteam hebt overgedragen in een kick-offmeeting blijf je aan boord om de voortgang te monitoren, en om met creatieve oplossingen knelpunten te voorkomen of weg te nemen;
  • Goed contact met klanten en leveranciers is telkens een sleutel tot succes. Een andere is jouw kennis van productieprocessen en materialen.


Gevraagd

Wij zoeken geen alleskunner. Daarom hebben we geen lijst met functie-eisen. Het belangrijkst is dat jij enthousiast wordt van bovenstaande informatie. Denk je dat jouw profiel en interesse goed aansluiten bij deze vacature? Dan komen we graag met je in contact. We kunnen de functie aanpassen aan jouw niveau. Zo zijn er uitdagingen voor ervaren professionals, maar ook mogelijkheden voor starters.



Aanbod

Je gaat via Evoke aan de slag in deze functie. Na een tijdje kun je in dienst bij onze partner, als je wil. Of je begint aan een nieuw uitdagend project via ons netwerk. Wij doen er alles aan om onze mensen op dé werkplek te krijgen. Jouw persoonlijke Career Coach is specialist binnen de sector en samen brengen jullie jouw wensen in kaart. Door écht te luisteren, maken zij steeds de juiste connectie voor jou.

Ondertussen bieden wij je alle voordelen als jouw werkgever en Carrière Coach. Zoals een goed salaris, jaarlijks studiebudget en groen pensioen. Samen zetten we zo altijd de beste stappen voorwaarts in jouw loopbaan. Want: Evoke Centers You.



Bedrijfsomschrijving

De organisatie werkt aan het leveren van een reeks veilige en duurzame oplossingen en diensten gedurende de gehele industriële levenscyclus. In zijn dagelijkse activiteiten bouwt het voort op zijn krachtige netwerksysteemexpertise in elk proces om kant-en-klare oplossingen te bieden.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in