+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Veghel.

Specialistisch Ontwerper Verkeer Veghel

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Durabel Recruitment

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.950 - € 3.500 p/m
  • Opleidingsbudget, Pensioenregeling, Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Hou je van verkeer en wil je deel uitmaken van een team dat echt het verschil maakt? Wij zoeken een verkeerskundig adviseur die meer doet dan alleen advies geven. Bij ons werk je aan het oplossen van verkeersproblemen op een creatieve manier. We zijn anders dan andere bureaus en zetten in op positieve verandering. Ons team is gepassioneerd en houdt van wat ze doen. Kom jij ons helpen de wereld een beetje beter te maken? Nieuwsgierig naar wat deze functie verder inhoudt? Lees door voor meer informatie.
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij een verkeersgoeroe die elke ochtend weer enthousiast wordt van de dynamiek van het verkeer? Heb je echter een hekel aan de eeuwige file-frustratie? Dan zou jij wel eens de stralende ster kunnen zijn die ons team zoekt! We zijn op zoek naar een enthousiaste verkeerskundig adviseur en ontwerper met een gezonde dosis humor. Iemand die net zo bedreven is in data-analyse als in het creëren van creatieve verkeersontwerpen.

Onze opdrachtgever is geen gewoon advies- en onderzoeksbureau. Gevestigd in de omgeving Veghel, brengen zij ware verkeersmagie in de wereld. Ze transformeren verkeersknelpunten tot uitdagende avonturen en verkeersstromen tot een soepel dansende choreografie. Hun team straalt van enthousiasme en liefde voor hun werk. Hun missie? De wereld een beetje lichter en vrolijker maken, stap voor stap met elke verkeersoplossing.

Gevraagd

Ze zijn op zoek naar iemand met 1 tot 3 jaar ervaring in de verkeerswereld. Je moet nauwkeurig en gestructureerd kunnen werken, zoals bij een dans met Word en Excel. Ben je in staat om professioneel met cijfermatige data en analyses om te gaan? En belangrijker nog, kun je serieus blijven terwijl je tegelijkertijd kunt glimlachen om een flitspaalgrap? Als je daarnaast nieuwsgierig en ambitieus bent als het gaat om verkeersvraagstukken, dan zijn we zeker geïnteresseerd in jouw profiel en nodigen we je uit om verder te praten.

Aanbod

Het is een inspirerende omgeving waar je de mogelijkheid hebt om je professioneel verder te ontwikkelen. Het salaris is marktconform en varieert, afhankelijk van jouw ervaring, tussen €2.950 en €3.500 op basis van een 40-urige werkweek. Naast het salaris bieden we secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een pensioenregeling, reiskostenvergoeding, opleidingsbudget en de benodigde werktools zoals een laptop, tablet en mobiele telefoon. We zijn toegewijd aan jouw groei en geven je de ruimte om je ideeën te delen en je vaardigheden te ontwikkelen. Teamwork staat hoog in ons vaandel, met regelmatige teamuitjes en activiteiten om de teambuilding te bevorderen.

Ben jij geïnteresseerd en wil jij solliciteren? Neem dan nu telefonisch contact via +31 6 24436668 of stuur een Whatsapp bericht.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in