+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Veghel.
Laad meer vacatures

Vakantiebaan bij Mars Veghel

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Tempo-Team

  • Gecontroleerde werkgever
  • Uitzendbureau
Tempo-Team

Gevraagd

  • 32 uur
  • Junior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vakantiewerk
  • 19,22 p/u
  • Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Hou je van chocolade en wil je zien hoe jouw favoriete snacks gemaakt worden? Dan is dit jouw kans! Bij Mars zoeken we enthousiaste vakantiekrachten voor de zomer. Je gaat werken met de lekkerste chocolade en snacks. En het beste deel? Je krijgt ook reiskostenvergoeding en de mogelijkheid om langer te blijven. Werk in 5 ploegen en ontvang elke week je geld. Plus, je kunt chocoladeproducten kopen in ons winkeltje. Als jij toe bent aan een verandering, lees dan verder voor alle details.
 

Volledige vacaturetekst

Hey chocoladeliefhebber! Heb jij er altijd al van gedroomd om achter de schermen te kijken bij de plek waar jouw favoriete chocolade gemaakt wordt? Dit is jouw kans! Bij Mars in Veghel zijn we opzoek naar enthousiaste vakantiekrachten die deze zomer met ons willen werken aan de lekkerste chocolade ter wereld. En dat ga je natuurlijk niet zomaar doen, hier krijg je namelijk een salaris van €19,22 per uur voor! KA-CHING! Lees snel verder dan vertel ik je meer.

Wat bieden wij jou
  • Een MEGA salaris van €19,22 per uur incl toeslagen
  • De leukste zomerbaan ooit!
  • Reiskostenvergoeding! VROOOM
  • Mogelijkheid om langer te blijven werken!
  • Werken in 5 ploegen!
  • Elke week je centjes binnen!
Wie ben jij

Als onze nieuwe vakantiekracht:

  • Beheers je de Nederlandse taal!
  • Ben je minimaal 4 weken beschikbaar in de maanden juli/augustus in 5 ploegen.
  • Kun je in de maand juni 4 shiften per week werken! Dit in verband met inleren :)
Wat ga je doen

Als vakantiekracht bij de Mars maak je deel uit van ons gepassioneerde team dat de productielijn draaiende houdt. Je werkt minimaal 4 weken fulltime in juli en augustus, in een 5-ploegendienst. Voor de maand juni verwachten we dat je per week 4 shifts kan draaien, dit is nodig om ingewerkt te worden! Je krijft allerlei klussen op je bordje. Van het zorgen dat de machines blijven draaien tot het oplossen van problemen als er iets vastloopt. Maar ook opruimen, helpen bij het ombouwen van machines, inpakken én de boel schoonhouden horen erbij. Kortom, je bent een echte duizendpoot die geen uitdaging uit de weg gaat!

Waar ga je werken

Bij Mars draait alles om chocolade, maar niet zomaar chocolade. Denk aan Mars, Snickers, Twix, Maltesers... We zijn de creatieve breinen achter enkele van 's werelds meest geliefde lekkernijen. Op ons kantoor bij Tempo-Team ben jij altijd welkom voor een leuk gesprek. Maar dat is niet alles... Ook lunchen jullie gezamenlijk tijdens de pauzes en is er een Mars-winkeltje waar jij als vakantiekracht spotgoedkoop alle producten uit de fabriek kan kopen.

Sollicitatie

Begon het te kriebelen bij het lezen van deze vacature? En prikkelt het idee van die overheerlijke chocolade jouw zintuigen? Word dan vakantiekracht bij Mars! Twijfels of vragen? Laat ze verdwijnen met een simpel belletje. Plan hier een telefonische afspraak in: .

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Aanbod

Sollicitatieprocedure
Je solliciteert via Tempo-Team, leuk! Om je sollicitatie af te ronden, maak je de eerste keer eenvoudig een account aan. Via je 'mijn Tempo-Team' account log je gemakkelijk in en solliciteer je de volgende keer nog eenvoudiger. Daarnaast vind je in je account de voortgang van je sollicitatie(s) en je persoonlijke gegevens. Dé manier dus om de best passende baan te vinden!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in