+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Chef monteur ASML Veldhoven

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Continu Professionals

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.800 p/m

Vacatureomschrijving

Ben je een ervaren chef-monteur op zoek naar een opwindende uitdaging? Bij Kuijpers is dit jouw kans om het avontuur aan te gaan van een nieuw ASML-gebouw met elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties. Leid een team van monteurs en onderaannemers met jouw uitstekende organisatorische vaardigheden. Jouw toewijding maakt echt het verschil! In de cruciale cleanrooms, waar luchtkwaliteit en veiligheid topprioriteit zijn, speel jij een essentiële rol. Stuur het team aan, handhaaf kwaliteitsnormen en zorg ervoor dat je altijd voldoet aan de regelgeving. Met een scherp oog voor detail ontgaat geen enkel defect je, en je komt altijd met tijdige oplossingen.



Gevraagd

Wie ben jij?

Jij bent gedreven, enthousiast en gaat geen uitdaging uit de weg. Verder vindt jij het zeker geen straf om een werkweek af te sluiten met een biertje en een worstenbroodje! Verder heb jij:

  • Een afgeronde opleiding richting elekotrotechniek of werktuigbouwkunde;
  • Een aantal jaar ervaring in een soortgelijke functie;
  • Kennis van elektrotechnische- en werktuigbouwkundige installaties;


Aanbod

Wat krijg jij?

  • Een maandsalaris oplopend tot €3800,00, afhankelijk van werkervaring
  • Veel groeimogelijkheden, onder meer via onze eigen Heijmans Academie en via praktijkgerichte trainingen, gegeven door je eigen professionele collega’s.
  • Een prettige werksfeer: als collega’s staan we altijd voor elkaar klaar en komen we regelmatig samen om onze successen te vieren.
  • Een warm welkom: je ontvangt een Heijmans-welkomstpakket. Tijdens twee introductiedagen maak je uitgebreid kennis met ons bedrijf, daarna volg je drie maanden een inwerktraject. Jouw persoonlijke buddy wijst je de weg en beantwoordt je vragen.
  • Werkkleding en het beste en nieuwste gereedschap.


Bedrijfsomschrijving

Kuijpers is een technisch dienstverlener met ruim 1300 medewerkers en een omzet van meer dan 300 Miljoen. Zijn ontwerpen, bouwen, onderhouden én exploiteren technische installaties in gebouwen en industrie. Ondanks dat staat Kuijpers bekend als hecht familiebedrijf. Zo is Kuijpers niet beursgenoteerd en heeft het niet te maken met overnames. Zodoende heerst er al meer dan 100 jaar dezelfde werksfeer. Bij Kuijpers ben je geen nummer, maar een gewaardeerd lid van de familie. Je zult de warmte en het vertrouwen voelen die voortkomen uit een hechte familiecultuur. Bij Kuijpers bouw je niet alleen aan je carrière, maar ook aan langdurige relaties met collega's die als familie aanvoelen.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in