+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Veldhoven.

Basisarts PAAZ | Medical Traineeship Veldhoven

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

BKV

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 36 uur
  • Junior

Aanbod

  • Traineeship
  • 6.396 p/m
  • Auto v/d zaak

Vacatureomschrijving

Het Traineeship Ziekenhuispsychiatrie bij het Máxima Medisch Centrum biedt een unieke mogelijkheid om deze fascinerende specialisatie te verkennen. Ervaar de perfecte mix van praktijkervaring en een ondersteunende leeromgeving in dit dynamische vakgebied. 


Jouw nieuwe baan

Dit Medical Traineeship laat jou proeven van verschillende ingrediënten in meerdere keukens. Hierdoor bereid jij je goed voor op vervolgopleidingen tot bijvoorbeeld huisarts of psychiater. Jouw start: het Máxima Medisch Centrum (MMC). Daarna vervolg jij jouw weg naar het Catharina ziekenhuis.

“Werken op de PAAZ is heel afwisselend. Je ziet veel verschillende ziektebeelden en hebt de ruimte het vak te leren kennen.” – Joris, psychiater.

Jouw standplaats: de PAAZ in het MMC in Veldhoven. Wat jouw werk hier zo divers maakt? De doelgroep. Je komt hier een breed scala aan psychiatrische aandoeningen tegen: van stemmingsstoornissen tot een crisisopname vanuit de ggz. Daarnaast hebben veel patiënten een combinatie van een somatische aandoening met psychiatrische klachten. Tijdens jouw werk word je door collega’s van andere afdelingen gevraagd een consultatie te doen, bijvoorbeeld over verwardheid of suïcidaliteit. Dit is een goede voorbereiding op de diensten die je gaat draaien – die ervaring heb je alvast in de pocket.

Hoe ziet jouw werkdag eruit? Elke dag start je om 8.15 uur met de overdracht vanuit de nacht en het MDO. Bijzonderheden die besproken zijn en prioriteit hebben pak je meteen op. Daarna plan je jouw afspraken zelf in: (vervolg)gesprekken met patiënten van de kliniek, een telefonische afspraak met familieleden, een bezoek aan een patiënt op de poli, maar je maakt ook ruimte voor ad hoc opnames. Daarnaast plan je samen met jouw supervisor de begeleidingsmomenten in. Heb je tussen deze momenten door vragen? Collega’s zijn dichtbij, dus overleggen is altijd mogelijk.

“Deze functie was een gouden zet! Ik weet nu zeker dat ik psychiater wil worden. Het effect van de behandeling op de patiënt, dat maakt het een heel dankbaar beroep.” – Nikki, ANIOS-psychiatrie.

Naast het stellen van diagnoses, het geven van consultaties en het behandelen van de patiënten, draai je diensten. Je draait in het weekend een 24-uurs dienst. Dit betekent dat je maar 1 dag bereikbaar hoeft te zijn. Je werkt vanuit huis en gaat naar het ziekenhuis wanneer het echt urgent is. Je hebt altijd de mogelijkheid om de achterwacht in te schakelen voor overleg of consultatie. Met andere woorden: je staat er nooit alleen voor.


Jouw nieuwe werkplek

Het Máxima Medisch Centrum: jij werkt als basisarts op de PAAZ waar je een combinatie vindt van psychiatrie en lichamelijke ziekten. Er zijn 26 bedden, waarvan 10 voor de MPU waar intensieve behandeling geboden wordt. De PAAZ werkt goed samen met de regionale ggz, zo is er een crisisbed aanwezig waar patiënten vanuit de ggz geplaatst worden. Dit maakt de doelgroep die je tegenkomt nog meer divers. De afdeling steekt in op kortdurende behandeling. Dat betekent voor de één een verblijf van 3 weken en voor de ander 2 maanden.

Werken op de PAAZ betekent werken en leren in een klinische en veilige setting met goede begeleiding. Als basisarts ken je het reilen en zeilen binnen het ziekenhuis al. Zo kun je de psychiatrie ontdekken vanuit jouw comfort zone. Daarnaast is het team op de afdeling erg hecht en goed benaderbaar. Je werkt nauw samen met hoofdbehandelaars, (sociaalpsychiatrisch) verpleegkundigen en vaktherapeuten. Ook kun je deelnemen aan het interne onderwijs dat geboden wordt en is er veel ruimte voor jouw ideeën en eigen initiatief.

Wat deze werkplek extra bijzonder maakt: het Medical Traineeship van BKV. Persoonlijke aandacht en begeleiding staat voorop om jou optimaal te helpen ontwikkelen tot de professional die jij wilt zijn. Jouw ervaringen deel je online tijdens intervisiemomenten met andere Medical Trainees door heel Nederland. Scholing via webinars en trainingen die door medisch specialisten en ervaren trainers worden gegeven hoort er ook bij. Zo’n waardevolle toevoeging aan jouw cv is uniek aan dit traject, dus pak je kans en solliciteer direct bij Daphne van BKV!

“Kennis van de psychiatrie kan ik overal toepassen, ook als ik huisarts zou willen worden.” – Nikki, ANIOS psychiatrie.


Wat breng je mee?

Jij bent een (bijna) BIG-geregistreerd basisarts die enthousiast wordt van snel veel leren op gebied van de psychiatrie en persoonlijke ontwikkeling. De stappen die jouw patiënten elke dag zetten, dat geeft jou voldoening. Jij gaat de uitdaging van de diensten die bij dit werkveld horen graag aan en gaat goed om met de wisselende hectiek.

Compensatie krijg je in tijd, daardoor kun jij je werkweek flexibel indelen. Zo behoud jij een prettige werk-privé balans en veel vrijheid. Daarnaast krijg je een onregelmatigheidstoeslag op de diensten – een leuk extraatje boven op je salaris.


Arbeidsvoorwaarden

Je krijgt een jaarcontract op basis van detachering voor 36 uur per week. Ben je korter of juist langer beschikbaar? Neem dan zeker ook contact op, BKV bespreekt graag de mogelijkheden. Jouw salaris bedraagt maximaal 6.396 euro bruto per maand, conform FWG 65, cao Ziekenhuizen.

Waarom kiezen voor dit ziekenhuis? Omdat het Máxima Medisch Centrum een fijne leeromgeving biedt waar je de psychiatrie kan zien zoals het écht is. Verder geniet je van vakantietoeslag, onregelmatigheidstoeslag, prima reiskostenregeling of lease-auto. En dat is nog niet alles, want je krijgt ook alle voordelen van het Medical Traineeship van BKV. Meer weten? Luister dan naar deze podcast!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in