+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Veldhoven.
Laad meer vacatures

Werkvoorbereider. Deta-vast! – Veldhoven Veldhoven

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Centerpoint

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Voor de opdrachtgever ben ik op zoek naar een ervaren werkvoorbereider die door wil groeien naar de functie van projectleider! Wie heeft de ambitie en de capaciteit om deze kans te pakken? Bouw je graag mee aan diverse projecten in de brainpoort regio? En word jij enthousiast van woning-of utiliteitsbouw? Dan ben ik op zoek naar jou!


Je draagt zorg voor de werkvoorbereiding van bouwprojecten, je stelt planningen en inkoopschema’s op, controleert het bestek en de tekeningen en distribueert deze. Verder onderhoud je contacten met opdrachtgevers, adviseurs, onderaannemers en leveranciers en beoordeelt de door hen opgestelde offertes. Je verricht de kostenbewaking vanuit de werkbegrotingen. Je werkt nauw samen met de projectleiding en uitvoering. Kortom je bent een kei in het bouwproces, technisch goed onderlegd en je zorgt ervoor dat alles vanaf de tekeningen gebouwd kan worden. 



Gevraagd

Je hebt een afgeronde MBO of HBO opleiding bouwkunde en minimaal drie jaar ervaring als zelfstandig werkvoorbereider. Je bent vaardig met Autocad en Microsoft Office. Je  bent oprecht geïnteresseerd in het totale bouwproces. Verder ben je ambitieus, gedreven en gericht op verdere ontwikkeling. Je hebt kwaliteit en collegialiteit hoog in het vaandel staan en je gaat klantgericht te werk. Je woont in Noord Brabant.



Aanbod

Onze opdrachtgever biedt u een uitstekende primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden binnen een gezond bedrijf met een informele werksfeer. 


oor nadere informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Thea van Gelderen 073-7040409


Spreekt de functiebeschrijving je aan? Dan raden wij je aan te solliciteren via deze website. Wanneer je voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met je op om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek gaan we dan in op jouw C.V., jouw competentieprofiel en vooral jouw wensen en eisen, de geboden contractvorm en de arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij, na jouw toestemming, ter beschikking zullen stellen van de opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.



Bedrijfsomschrijving

De opdrachtgever is een middelgrote aannemer in de regio Brabant. Het bedrijf is actief in woningbouw en utiliteitsbouw. De projectgrootte is zeer gevarieerd. Het is een fijne club met gedreven collega’s en ze werken met enthousiasme aan vele aansprekende projecten. Het is een warm familiebedrijf met korte lijnen en veel ruimte voor eigen inbreng. 
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in