+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Veldhoven.
Laad meer vacatures

Werkvoorbereider E Veldhoven

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Tecforce

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Tecforce

Gevraagd

  • 40 uur
  • Junior/Medior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.200 - € 4.200 p/m
  • Pensioenregeling

Vacature in het kort

Als Werkvoorbereider Electrotechniek in Veldhoven werk je aan spannende projecten en leer je veel van je team. Je zorgt voor een goede start van projecten door informatie te verzamelen, problemen op te lossen en prioriteiten te stellen. Je gebruikt verschillende technologieën, zoals koeling en elektrische systemen. Je krijgt niet alleen hulp bij je werk, maar ook bij je persoonlijke groei. Dit werk biedt je de kans om met de nieuwste technologieën te werken. Klaar om te stralen in deze rol? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Als jij kennis en ervaring hebt binnen de installatietechniek, graag werkt aan projecten met een team, woont in de omgeving van Veldhoven, dan is dit wat je zoekt! Ben jij onze nieuwe Werkvoorbereider E in de regio Veldhoven?


Wat ga je doen?

Als Werkvoorbereider E in Veldhoven word je goed begeleid door onze je collega's. Ze zorgen er samen voor dat je goed wordt ingewerkt op de projectenafdeling. Je werkt nauw samen met een Senior Werkvoorbereider, waar je veel van gaat leren, en krijgt een vaste coach toegewezen om je te ondersteunen. Samen met jouw team zorg je voor een vlotte technische en organisatorische voorbereiding en begeleiding van projecten. Dit omvat het verzamelen van relevante informatie, het analyseren van eventuele problemen en het stellen van prioriteiten voor planning en organisatie.

Je moet goed kunnen schakelen in deze functie, aangezien er vaak iets veranderd, bijvoorbeeld planningen en materialen die niet meer leverbaar zijn. Met jouw voorbereiding en proactieve aanpak minimaliseer je vertragingen en waarborg je de kwaliteit voor de klant. Je dagelijkse taken omvatten het werken met diverse technologieën voor installaties, zoals koeling, verwarming en elektrische systemen.

Naast functionele begeleiding wordt er ook aandacht besteed aan je persoonlijke ontwikkeling. Binnen Tecforce heb je altijd een vaste contactpersoon waar je altijd mee kunt sparren over jouw ontwikkeling en loopbaan. Dit wordt eventueel ondersteund met cursussen om je te helpen bij het bereiken van jou doel.

Je maakt deel uit van een team van een van de meest geavanceerde technologische bedrijf in de Brainport Regio. Hier kom je in aanraking met hoogwaardige technologieën voor de chipindustrie.



Gevraagd

Als Werkvoorbereider E in de regio Veldhoven ben je uiteraard technisch goed onderlegd. Je sociale vaardigheden zijn ook goed, je werkt namelijk in teamverband. Jij bent iemand die presteert als er druk is op de ketel én positieve energie weet over te brengen aan je team. Als je ook nog eens voldoet aan onderstaande punten, is dat mooi meegenomen:

  • Kennis en ervaring met Werktuigbouw, Elektro- of Installatietechniek;
  • Vind het prettig om te werken in een industriële omgeving;
  • Je bent creatief, een doener en neemt initiatief.


Aanbod

Bij Tecforce streven we ernaar een werkomgeving te creëren waarin jouw persoonlijke groei centraal staat. We staan klaar om jouw vragen te beantwoorden en bieden uitstekende arbeidsvoorwaarden, waaronder:

  • Een bruto maandsalaris variërend van €3.200,- tot €4.200,-;
  • Vakantiebijslag van 8,33%;
  • Vakantiedagen plus adv-dagen conform geldende cao van de opdrachtgever, in dit geval 25 vakantiedagen en 13 adv-dagen;
  • Pensioenopbouw via Tecforce;
  • Toegang tot een premium online platform met 200+ cursussen.

Als je ervan overtuigd bent dat je de juiste kandidaat bent, twijfel dan niet en solliciteer direct! Zelfs als je niet volledig aan alle vereisten voldoet, maar je jezelf wel in deze functie ziet, nodigen we je uit voor een gesprek om samen naar de mogelijkheden te kijken.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in