+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Veldhoven.

Maintenance Engineer ASML Veldhoven

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Continu Professionals

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.000 - € 4.000 p/m
  • Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Als specialist in machinestoringen en stilstandtijden neem je de leiding in het diagnosticeren van complexe technische problemen. Je coördineert opdrachten met externe en interne partijen, fungeert als technisch aanspreekpunt en beheert het technisch onderzoek en de bestellingen van reserveonderdelen. Je werkt nauw samen met technische diensten en leveranciers om onderhouds- en serviceplannen te ontwikkelen. Jouw rol is essentieel in het optimaliseren van processen en het verzorgen van trainingen. Lees door om te zien hoe deze rol jouw professionele horizon kan verbreden.
 

Volledige vacaturetekst

Als specialist in machinestoringen en stilstand tijden, ben je verantwoordelijk voor het diagnosticeren van problemen binnen je expertisegebied. Je coördineert zowel geplande als ongeplande opdrachten met externe dienstverleners en interne afdelingen. Je fungeert als technisch aanspreekpunt voor vragen over specifieke machinerieën en beheert het technisch onderzoek, offerteaanvragen en bestellingen van reserveonderdelen. Samen met technische diensten en leveranciers ontwikkel je onderhouds- en serviceplannen. Beslissingen over toewijzing van opdrachten aan interne of externe dienstverleners baseer je op technische, financiële en personele criteria in overleg met het management. Communicatie tussen procestechniek, management en dienstverleners is cruciaal. Je digitaliseert machinegegevens en onderhoudsinstructies en ondersteunt bij machineaanschaf en verbeteringen voor procesoptimalisatie. Tevens verzorg je trainingen in onderhoudsproductie.



Gevraagd

  • Afgeronde opleiding op het gebied van werktuigbouwkunde, mechatronica of elektrotechniek, of met succes afgeronde vervolgopleiding/opleiding tot gediplomeerd elektrotechnicus
  • Meerdere jaren professionele ervaring in het onderhouden van hoogtechnologische machines
  • Goede beheersing van het Engels


Aanbod

  • Afhankelijk van ervaring ligt de salarisindicatie tussen de € 3.000 - €4.000
  • Werken in een hightech omgeving.
  • Reiskostenvergoeding
  • Doorgroeimogelijkheden


Bedrijfsomschrijving

ASML is een toonaangevend Nederlands technologiebedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwerpen, ontwikkelen en produceren van geavanceerde lithografiesystemen voor de halfgeleiderindustrie. Deze systemen worden gebruikt bij de productie van geïntegreerde schakelingen of chips.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in