+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Veldhoven.
Laad meer vacatures

Werkvoorbereider W Veldhoven

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Brunel

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Brunel

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Detachering / Vast contract

Vacature in het kort

In de rol van Werkvoorbereider services zorg je dat alles klaar is voor het werk dat onze services afdeling doet bij ASML. Je regelt en plant alles, van het begin tot het eind. Je zorgt dat we de juiste spullen hebben en dat het werk op tijd en goed gebeurt. Ook kijk je naar de kosten. Het is belangrijk dat je goed kunt samenwerken en duidelijk praat met iedereen. Je krijgt veel taken, maar je kunt ook zelf bepalen hoe je die aanpakt. Intrigeert wat je hebt gehoord? Ontdek nu meer!
 

Volledige vacaturetekst

Binnen de functie van Werkvoorbereider services (WT) zorg je voor een optimale technische en organisatorische voorbereiding en begeleiding van onze services afdeling bij onze klant locatie ASML. Op deze manier kunnen kwaliteit en kosten worden gewaarborgd en werkzaamheden efficiënt en effectief worden uitgevoerd. In deze rol ben jij degene die ervoor zorgt dat de werkzaamheden gerealiseerd worden, van aanvraag tot oplevering en zorg je ervoor dat kosten en kwaliteit gewaarborgd zijn.
Als Werkvoorbereider services kun je snel een inschatting maken van benodigde materialen en uren en daar waar nodig vraag je offertes aan bij toeleveranciers/derden. Je verzorgt nauwkeurig de complete werkvoorbereiding en fungeert als vraagbaak voor klant, leverancier én collega. Verder:
zorg je er voor dat de juiste materialen op het juiste moment beschikbaar zijncalculeer je zelf meer- en minderwerk en verwerk je dit in een conceptaanbieding
werk je samen met subcontractors en besteed je bepaalde activiteiten (en/of materialen) uit zijn kwaliteit, het nakomen van afspraken, het ontzorgen en duidelijke communicatie essentieel heb je veel verantwoordelijkheden maar ook ruimte om je werk naar eigen inzicht in te delen.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in