+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Veldhoven.
Laad meer vacatures

Monteur Automotive ASML Veldhoven

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Continu Professionals

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.900 p/m
  • Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Maak je klaar voor een nieuwe uitdaging in de hightechindustrie! Bij ASML help je mee aan het bouwen van de nieuwste chipmachines. Deze machines zijn heel belangrijk voor de productie van chips over de hele wereld. Je werkt samen in een team van experts. Het bouwen van de machine gebeurt in stappen, wat het werk interessant en afwisselend maakt. Je zorgt ervoor dat alles goed werkt voordat de machine naar de klant gaat. Interesse in deze kans? Lees meer!
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij klaar voor overstap uit de luchtvaarttechniek naar de hightechindustrie?

Als monteur bij ASML ga jij, samen met een team van kundige Engineers, de allernieuwste chipmachines van ASML bouwen. Dit zijn chipmachines die wereldwijd veel aanzien zal generen op het gebied van chipproductie. Deze machine wordt gebouwd volgens een productieproces waarbij deze opgesplitst wordt in meerdere minimachines (modules), waardoor de doorlooptijd wordt verkort.

Eenmaal gekwalificeerd, worden deze minimachines intern getransporteerd naar een bouwcabine. In deze cabines wordt elke minimachine opgebouwd en samengevoegd tot een volledig functionele machine. Dit gehele systeem wordt geassembleerd, getest en gekwalificeerd voordat het wordt gedemonteerd en de cleanroom verlaat richting de klant.



Gevraagd

  • Je hebt een MBO niveau 4 diploma behaald in een technische richting zoals Aerospace, maar het mag ook zijn in de richting van Werktuigbouwkunde, Autotechniek, Automotive, Mechatronica of vergelijkbaar
  • Bij voorkeur heb je al ervaring binnen de techniek. Bijvoorbeeld als automonteur of als in een andere functies waarin je gewend bent om te sleutelen
  • Je spreekt zowel Nederlands als Engels


Aanbod

  • Je gaat daarnaast ongeveer €3.900 (afhankelijk van ervaring) bruto per maand verdienen en je gaat werken in 2 ploegen.
  • De reiskostenvergoeding bedraagt € 0,23 netto per kilometer
  • Vakantie toeslag van 8,33%


Bedrijfsomschrijving

In 1984 zag ASML het licht, en sindsdien is het uitgegroeid tot een ware hightech legende. Een naam die wereldwijd resoneert met succes en innovatie. Als trotse marktleider smeden ze geavanceerde en intrigerende machines voor de gedurfde wereld van de chipindustrie. Het is een podium waar complexiteit en precisie in harmonie samenkomen.Hen machines, bejubeld door giganten zoals Samsung en Intel, zijn de onmisbare architecten achter de chips die jouw smartphones, tablets, en zelfs die handige navigatie-apparaten mogelijk maken. Denk aan het onzichtbare hart van de moderne wereld – alles van gadgets tot krachtige computers. En dat alles dankzij ASML, de onbetwiste pionier in deze spannende reis van technologie!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in