+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Veldhoven.

Material Handler ASML (Logistiek) Veldhoven

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Continu Professionals

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.500 - € 4.200 p/m

Vacature in het kort

In de rol van Material Handler bij ASML speel je een belangrijke rol in het beheer van materialen en producten. Je werkt samen met verschillende afdelingen en zorgt voor taken zoals voorraadcontrole, verpakken van goederen en het gereedmaken van materialen voor verzending. Je helpt ook bij het bijhouden van documentatie en het monitoren van voorraad. Je werkt met een team en gebruikt computertools zoals SAP. Dit werk is essentieel voor een soepel materiaalbeheerproces. Wil jij jouw talenten laten zien? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

In de rol van Material Handler bij ASML vervul je een cruciale positie bij het doelmatig beheer en de verwerking van materialen en producten voor onze productieafdelingen. Jij draagt verantwoordelijkheid voor taken zoals voorraadcontrole, het zorgvuldig verpakken van goederen, het laden en lossen van vrachtwagens, en het gereedmaken van materialen voor verzending. Samenwerking met diverse afdelingen, waaronder het magazijn, logistiek, productie en technische diensten, is van groot belang. Ook het bijhouden van documentatie en het nauwgezet monitoren van voorraadbehoeften vallen onder jouw takenpakket. Met jouw teamgerichte houding, organisatorische vaardigheden en flexibele mentaliteit draag je aanzienlijk bij aan een vlot verloop van het materiaalbeheerproces. Daarnaast werk je met computertools, zoals SAP, om de voorraad te beheren en bij te houden.



Gevraagd

  • Je bezit ten minste een MBO 3 diploma, bij voorkeur aangevuld met passende werkervaring.
  • Je hebt vaardigheid in het Nederlands Engels is Pré.
  • Een hands-on houding is jou eigen en je blijft voortdurend alert op kansen en potentieel.
  • Kennis van SAP vormt een extra troef.
  • Daarboven ben je bereid om in een tweeploegendienst te werken.


Aanbod

  • Het salaris bevindt zich in het bereik van €3.500,00 tot €4.200,00 bruto op basis van een voltijds dienstverband, inclusief de toeslag voor werken in tweeploegendienst.
  • Voor je reiskosten ontvang je een vergoeding van €0,23 netto per kilometer.
  • Een uitgebreid inwerktraject is voor jou klaargezet, en uiteraard behoort de kans om cursussen te volgen eveneens tot de mogelijkheden.


Bedrijfsomschrijving

ASML is een wereldwijd toonaangevend technologiebedrijf dat gespecialiseerd is in de ontwikkeling en productie van geavanceerde lithografiemachines voor de halfgeleiderindustrie. Met baanbrekende technologieën en innovatieve systemen stelt ASML zijn klanten in staat om microchips te produceren die essentieel zijn voor diverse elektronische apparaten. Het bedrijf vervult een essentiële rol in de vooruitgang van de chipindustrie en draagt bij aan technologische ontwikkelingen op het gebied van computers, communicatie, gezondheidszorg en meer. ASML staat bekend om zijn voortdurende streven naar technologische doorbraken en levert wereldwijd geavanceerde oplossingen voor de productie van microchips.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in