+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Chauffeur buitenland Velsen-Noord

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

IQ Select

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Vrachtwagen aanhanger (CE)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.500 - € 3.500 p/m
  • Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Je reist van maandag tot vrijdag, levert in verschillende landen en hebt in het weekend tijd voor jezelf. Dit is meer dan een baan; het is een kans om deel uit te maken van een familiebedrijf met een rijke achtergrond in transport. Maak je klaar voor een wereldreis op de weg! Lees verder om te ontdekken waarom deze uitdaging op jou wacht.
 

Volledige vacaturetekst

Functie omschrijving chauffeur buitenland

Voor jou ligt de kans om te werken voor een bedrijf dat al meer dan 100 jaar een grote rol speelt in de Nederlandse transportsector.

Als chauffeur buitenland begint jouw epische werkweek op maandag rond 06:00 uur in Krommenie. Daar begint jouw koninklijke vrachtavontuur, geladen met stukgoederen, oud papier of staal. Je vertrekt richting je eerste bestemming, die kan zich in de Benelux bevinden, maar je gaat ook leveren in Oost-Duitsland en Frankrijk. Deze job is een wereldreis op zich, met verschillende stops en klanten. Kilometers zullen zeker geen probleem zijn! Als internationaal chauffeur werk je van maandag tot en met vrijdag en heb je in het weekend alle tijd om te ontspannen.

Onze opdrachtgever is niet zomaar een bedrijf; het is een familiebedrijf met een indrukwekkende geschiedenis die begon met paard en wagen en evolueerde naar een van de eerste vrachtwagens in het vak.

Ben jij klaar om deel uit te maken van dit historische transportverhaal? Heb je zin om kilometers te maken en een nieuwe uitdaging aan te gaan bij een geweldig bedrijf? Dan ben jij de chauffeur buitenland die we zoeken! Bel ons nu op 020-2385555 of stuur een e-mail via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..

Is dit niet de perfecte match voor jou? Neem toch contact met ons op, want wie weet wachten er nog meer avonturen om ontdekt te worden onder het genot van een kop koffie.
 


Functie eisen chauffeur buitenland
  • Rijbewijs CE, Code 95 en bestuurderskaart
  • Eigen vervoer
Arbeidsvoorwaarden
  • Verloning in het TLN-CAO, tussen de €700 en €900 per week
  • Reiskostenvergoeding
  • Opleidingsmogelijkheden
IQ Select als werkgever

Met het grootste aanbod aan vaste banen bij de mooiste opdrachtgevers, onderscheidt IQ Select zich van andere uitzendbureaus. Wij zien onszelf niet als uitzendbureau, maar als jouw bemiddelaar naar vast werk. Wij hebben de mooiste vacatures bij goede solide bedrijven die het verdienen om ingevuld te worden, echte banen bij prachtige bedrijven! Banen met een langdurig perspectief, een goed salaris en fijne collega’s; dat is wat wij voor jou zoeken en vinden.

IQ Select – het betere werk

Wij zijn er voor alle soorten vrachtwagenchauffeurs en logistieke helden: bij ons heb je volop keuze. Wat jouw expertise ook is, we hebben passende banen voor jou. Onze focus ligt op kwaliteit boven kwantiteit. We werken samen met de beste bedrijven in de sector die jouw inzet waarderen en belonen met de beste voorwaarden en een vaste baan. Wij zijn geen uitzendbureau, maar jouw brug naar geweldige kansen in de transportwereld. Geen gedoe, geen giswerk: alleen een persoonlijke reis naar een fantastische nieuwe baan.

IQ Select – De supermarkt voor vaste banen in het transport

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in