+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Velsen-Noord.

Technisch Manager Velsen-Noord

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Actief Werkt!

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Tijdelijk contract
  • 3.700 - € 5.500 p/m
  • Pensioenregeling

Vacature in het kort

In de wereld van recycling en grondverzet zoeken we een Technisch Manager. Je leidt meerdere werkplaatsen en zorgt dat alles soepel loopt. Je bent deel van het managementteam en werkt aan technische processen. Dit doe je bij een bedrijf dat veel waarde hecht aan kwaliteit en duurzaamheid. Je krijgt een goed salaris, een leaseauto voor privégebruik, en kansen om jezelf te ontwikkelen. Dit is een kans om bij te dragen aan een betere toekomst. Benieuwd naar de uitdagingen die jou te wachten staan? Lees verder en ontdek meer.
 

Volledige vacaturetekst

Als jij een dynamische manager bent met oog voor detail en strategisch inzicht, dan ben jij degene die wij zoeken om ons team te leiden!

In de dynamische wereld van recycling en grondverzet zoeken we een gedreven Technisch Manager die in staat is om meerdere werkplaatsen aan te sturen. Deze rol vereist betrouwbaarheid, effectiviteit en efficiëntie, met speciale aandacht voor maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Hoofdverantwoordelijkheid:
Als Technisch Manager ben je niet alleen verantwoordelijk voor de technische diensten, maar maak je ook deel uit van het managementteam. Je analyseert preventieve en correctieve werkzaamheden, stuurt meewerkende voormannen aan en zorgt ervoor dat alle technische processen soepel verlopen.


Over het opdrachtgever

Deze organisatie is een vooraanstaand bedrijf binnen de recycling- en grondverzetindustrie, waar kwaliteit en duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Met een uitgebreid team van professionals opereren ze door heel Nederland en zetten ze zich in voor een betere toekomst. Werkzaamheden worden voornamelijk uitgevoerd op TATA-Steel terrein, maar ook landelijk wordt er gewerkt aan groei van het bedrijf. 


Wat wij jou bieden

Als uitzendbureau zorgen wij ervoor dat jouw kwalificaties en ervaring worden beloond met een bovengemiddeld marktconform salaris, variërend tussen € 3.700 en € 5.500 bruto per maand. Daarnaast bieden we uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een goede pensioenregeling, een leasewagen inclusief privégebruik en volop mogelijkheden voor professionele ontwikkeling door Actief Werkt! gefinancierd. Ook is er de mogelijkheid om direct bij het bedrijf in dienst te gaan.


Wat vragen wij van je
  • Hbo werk- en denkniveau.
  • Minimaal 5 jaar ervaring in management op senior niveau
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden in zowel Nederlands als Engels
  • Gevorderde computervaardigheden
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in