+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Velserbroek.
Laad meer vacatures

Berwonersbegeleider Velserbroek

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Verden

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Dompel jezelf onder in de wereld van vastgoedprojecten en maak het verschil als Projectcoördinator Sociaal, waarbij je een essentiële rol speelt in het creëren van een thuisgevoel voor huurders. Werk samen in een team dat diversiteit aan expertise waardeert, van sociale vaardigheden tot technische kennis. Jouw empathie en vermogen om samen te werken staan centraal. Geniet van unieke secundaire arbeidsvoorwaarden die gericht zijn op jouw persoonlijke en professionele groei. Meer weten over deze leuke kans? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Vacature: Bewonersbegeleider | Uren: 32 – 36 Heb jij zin om je aan te sluiten bij een bruisend team dat zich stort op grootse vastgoedprojecten die het leven van huurders een complete make-over geven? Als projectcoördinator Sociaal ben jij de cruciale link tussen huurders en het team tijdens slopen/nieuwbouw- en innovatieavonturen. Wat is jouw missie? Een thuis creëren waar onze huurders zich echt helemaal thuis voelen.

Wat ga je doen?
Elke dag brengt nieuwe uitdagingen met zich mee in jouw rol. Jij speelt een cruciale rol bij onderhandelingen over sociale plannen en renovatievoorstellen, maakt deel uit van het interne projectteam en organiseert bewonersbijeenkomsten. Kortom, je bent betrokken bij elk aspect van het vastgoedproject, vanaf het prille begin tot de afronding.

Als Projectcoördinator Sociaal maak je deel uit van het team Vastgoedprojecten, waarin diverse expertises samenkomen. Van sociale vaardigheden tot technische knowhow en procesmatige kennis. Gezamenlijk zorgen we ervoor dat elk vastgoedproject een succes wordt. Grijp deze kans en draag bij aan het creëren van een leefbare en plezierige woonomgeving voor onze huurders.

Het benaderen van situaties met empathie staat voorop. Hierbij staat de huurder centraal, en dit gebeurt voornamelijk binnen de context waar klant- en dienstverlening een sleutelrol spelen. Samenwerking met collega’s is cruciaal om positieve resultaten te behalen voor de bewoners. Dit vereist een hechte samenwerking met teamleden uit diverse teams, zoals verhuur, wijkbeheer, bewonerszaken en buurtbeheer.


Wij zijn wij? 
Wij zetten ons in voor een samenleving waarin iedereen van belang is en geniet van een gezellig thuis. Ons streven is het bieden van betaalbare huurwoningen, met extra aandacht voor degenen die echt behoefte hebben aan huisvesting en hier moeilijk toegang toe hebben.
Als een klantgerichte en stabiele organisatie willen wij uitblinken in onze dienstverlening en samenwerking met partners. Onze organisatie ondergaat veranderingen om onze kernwaarden – gedrevenheid, uitmuntendheid, professionaliteit, samenwerking en eigenaarschap – nog beter tot uiting te laten komen.


Wat wordt er van jou verwacht? 
Jij staat bekend als de persoon met een luisterend oor, een scherpe adviserende geest en de gave om overtuigend te argumenteren. Je bent iemand die actief zoekt naar samenwerking en erin slaagt om verschillende partijen nader tot elkaar te brengen. Hierbij hanteer je soms een vleugje humor om de sfeer licht en aangenaam te houden. Jouw kracht ligt in het moeiteloos schakelen tussen diverse netwerkpartners en bewoners, terwijl je tegelijkertijd stevig in je schoenen staat. Het is jouw talent om het overzicht te behouden over alle stappen binnen een project en op het juiste moment actie te ondernemen om gestelde doelen te behalen.

  •  minimale achtergrond op HBO-niveau beschik je over relevante (werk)ervaring 
  • Juridische kennis met betrekking tot omvangrijke onderhouds-, renovatie-, sloop- of herstructureringsprojecten 
  • Het opbouwen en onderhouden van relaties gaat je gemakkelijk af, en je bent zowel creatief als initiatiefrijk.

Wat kan je van ons verwachten? 
Bij ons draait alles om jou. Daarom hechten we veel waarde aan een persoonlijke benadering en zorgen we goed voor jou. We staan open voor gesprekken over hoe we de juiste balans kunnen vinden tussen werkplezier, jouw persoonlijke groei en een eerlijke beloning. Wat je van ons kunt verwachten:

  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden
  • Begeleiding van ervaren coaches
  • Mogelijkheden voor opleiding en training
  • Flexibiliteit of stabiliteit, afhankelijk van jouw voorkeur.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in