+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Velserbroek.

Gebiedsregisseur Velserbroek

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Verden

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Duik in de wereld van gebiedsontwikkeling en maak het verschil door bij te dragen aan levensvatbare wijken en comfortabele woningen. Als Gebiedsregisseur leid je de inspanningen in aandachtswijken, waarbij je de brug slaat tussen gemeenschapsbehoeften en onze visie op thuis. Werk samen met een toegewijd team om de leefomgeving en gemeenschap te verbeteren. Geniet van uitstekende arbeidsvoorwaarden, begeleiding door ervaren coaches, en de mogelijkheid tot persoonlijke groei door opleiding en training, allemaal afgestemd op jouw behoeften. Ben jij klaar voor een boeiende nieuwe uitdaging? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Vacature: Gebiedsregisseur | Aantal uur: 32 -36 We streven ernaar om onze huurders meer te bieden dan alleen een plek om te wonen; we willen een thuis creëren waar ze zich echt thuis voelen. Samenwerking met de gemeente en zorg- en welzijnsinstanties is cruciaal. De Gebiedsregisseur leidt onze inspanningen in de aandachtswijken om perfect aan te sluiten bij de gemeenschapsbehoeften. Wil jij het verschil maken? We ontmoeten je graag!

Wat ga je doen? 
Als een van de drie gedreven regisseurs van gebiedsontwikkeling, is jouw missie gericht op het bevorderen van een allesomvattende aanpak bij vraagstukken rondom de transformatie van buurten, het optimaliseren van het woongenot en het huisvesten van kwetsbare groepen. In jouw rol als projectleider stuur je het gebiedsontwikkelingsproces aan en formuleer je vanuit de visie van de buurt richtlijnen voor projecten die zowel de fysieke als sociale aspecten van de woon- en leefomgeving verbeteren. Je vertaalt en implementeert interne en externe beleidskeuzes binnen jouw werkgebied(en) en leidt de uitvoering van prestatieafspraken met betrekking tot de gebiedsontwikkeling.

Samen met de portefeuillemanager, vastgoedanalist en assetmanagers vorm je het team vastgoedsturing. Gezamenlijk streven jullie naar levensvatbare wijken en comfortabele woningen. Onze organisatie en onze betrokkenheid in de buurten worden voortdurend geoptimaliseerd, en jij begrijpt en omarmt deze dynamiek. Jouw enthousiaste inzet draagt bij aan de voortdurende verbetering van onze impact op de leefomgeving en de gemeenschap.


Wie zijn wij? 
De corporatie heeft als missie om bij te dragen aan een maatschappij waarin iedereen meetelt en een comfortabele thuisbasis heeft. Wij streven ernaar om betaalbare huurwoningen aan te bieden, met speciale aandacht voor hen die het het meest nodig hebben en anders mogelijk moeite zouden hebben met het vinden van passende huisvesting. Als een klantgerichte en betrouwbare woningcorporatie willen we uitblinken in onze service en samenwerking met partners. Onze organisatie is voortdurend in ontwikkeling om onze kernwaarden – passie, uitmuntendheid, professionaliteit, samenwerking en verantwoordelijkheid – nog beter te belichamen.


Wat wordt er van jou verwacht? 
Als enthousiaste teamspeler heb jij een natuurlijk talent om mensen te verbinden en uit te blinken in het behalen van gezamenlijke doelen door doortastende samenwerking. Jouw kracht ligt in het onderhouden van zowel interne als externe netwerken, het tonen van effectief leiderschap en het doeltreffend organiseren van taken. Wanneer de situatie erom vraagt, ben jij degene die beslissingen neemt, en dankzij jouw gedrevenheid en vastberadenheid bereik je altijd het gewenste resultaat. Je hebt een brede visie en een integrale denkwijze, waardoor je moeiteloos analyses maakt en daaruit effectieve conclusies trekt.

Met minimaal een hbo-werk- en -denkniveau. en bij voorkeur ervaring in het vakgebied, heb je een solide basis. Daarnaast ben je goed bekend met de wet- en regelgeving met betrekking tot volkshuisvesting.

Kortom, jij bent de gedreven professional die met zijn brede visie, analytische vermogen en vastberadenheid de juiste impact weet te maken.


Wat kan je van ons verwachten?

Bij ons draait alles om jou. Daarom hechten we veel waarde aan een persoonlijke benadering en zorgen we goed voor jou. We staan open voor gesprekken over hoe we de juiste balans kunnen vinden tussen werkplezier, jouw persoonlijke groei en een eerlijke beloning. Wat je van ons kunt verwachten:

  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden
  • Begeleiding van ervaren coaches
  • Mogelijkheden voor opleiding en training
  • Flexibiliteit of stabiliteit, afhankelijk van jouw voorkeur.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in