+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Venlo.
Laad meer vacatures

Senior Logistic Engineer Venlo

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

DSV Solutions

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • Auto v/d zaak, Pensioenregeling

Vacatureomschrijving

Move forward als Senior Logistic Engineer bij DSV in Venlo

Ben jij in staat om implementaties van klanten aan te sturen in onze diverse warehouses met behulp van data-analyse, procesontwerp, applicatie configuratie in combinatie met automatisering? Dan is dit de rol voor jou!


Jij krijgt het voor elkaar

De afdeling Business Change Management werkt aan het ondersteunen van de business in het algemeen en specifiek aan het stroomlijnen van processen ten behoeve van zowel klanten als DSV De projecten waaraan je werkt vinden wereldwijd plaats op verschillende locaties van DSV. Het verschilt per project hoe vaak en/of je op locatie moet zijn om het project te realiseren en jij werkt eraan mee! 


Hoe je dit doet? 

In de functie van Senior Logistic Engineer werk je in een internationale omgeving. Als persoon ben je zelfstandig en de leider die op alle niveaus weet te communiceren en de samenwerking aangaat om het project op de juiste manier te kunnen opleveren. Jij bent in staat om implementaties van klanten aan te sturen met behulp van data-analyse, procesontwerp, applicatie configuratie in combinatie met automatisering. Je hebt een hands on mentaliteit, je werkt gestructureerd en kunt stakeholders actief aansturen, en ben je bereid en in staat om te reizen (ongeveer 10-20% van de tijd).

Jij leidt en levert als onderdeel van een project de business requirements zoals overeengekomen met de klant. Je initieert en faciliteert workshops met klanten, operatie en IT om deze doelstellingen en processen te definiëren. Tevens ontwerp en evalueer jij de warehouse processen en bepaal en kwantificeer jij de impact op de totale business.  Ook presenteer jij de resultaten op een professionele en begrijpelijke manier. Voor bestaande business ben je in staat om deze processen te beoordelen, optimalisaties te ontwerpen en mede te implementeren. Dit krijg jij voor elkaar door het: 

  • verzamelen van gegevens uit interne en externe bronnen;
  • analyseren van de (klant)datasets; 
  • ontwerpen van innovatieve en passende (gemechaniseerde) concepten in de logistiek en deze inzetten in de operatie en configureren van de vereiste setup in het warehouse managementsysteem; 
  • uitvoeren van ontwikkelde concepten in een magazijn rekenmodel.

Jouw team valt binnen DSV op door het internationale karakter en de complexiteit en diversiteit van de vele projecten. Dan ben je bezig met het organiseren en uitvoeren van workshops met nieuwe klanten, de volgende dag zit je in het vliegtuig om een compleet warehouseproces te ontwerpen en zelf met alle steakholders de totale impact op de business te bepalen.  De dynamiek is elke dag anders! 


Wij zijn DSV, wij groeien

DSV is een wereldwijde leverancier van transport en logistieke diensten. Met kantoren in meer dan 80 landen en een groeiend netwerk van partners, is er geen plek ter wereld die we niet kunnen bereiken via transport door de lucht, over zee, per spoor, via koeriers of over de weg of waar we opslag in magazijnen kunnen bieden. 

Enorme voldoening ervaar je op het moment dat een Go Live succesvol verloopt, wetende dat die tot stand is gekomen d.m.v. een goede, constructieve samenwerking binnen je projectteam, 

aldus Danny Boerenkamps, Senior Manager, Process Design & Deploy, Business Change Management Solutions Global.
 
In Nederland werken we vanuit ruim 25 vestigingen, met meer dan 3.000 collega’s. Samen gaan we de uitdaging aan die een snel veranderende omgeving met zich meebrengt. We nemen snelle beslissingen op elk niveau en bundelen ambitie en teamwerk. Zo komen wij vooruit en maken we samen het verschil.


Jij brengt mee
  • Bachelor of Masteropleiding; 
  • 3+ jaar ervaring als (senior) logistiek engineer binnen de contractlogistiek, bij voorkeur in een internationale omgeving; 
  • ervaring met het implementeren van WMS-systemen (bij voorkeur BlueYonder WMS Dispatcher); 
  • uitstekende communicatie-, presentatie- en organisatievaardigheden.

Het telt allemaal mee voor deze vacature van Senior Logistics Engineer in Venlo. Verder is het natuurlijk belangrijk dat jij je bij ons thuis voelt. Dat gaat zeker goed als je graag doorpakt, lef hebt en met DSV mee wil groeien.


Jij krijgt

Werken bij DSV betekent werken bij één van de topspelers in de logistieke markt. DSV is ondernemend, competitief en wil altijd groeien als organisatie. Daarom zijn wij op zoek naar mensen die met ons mee willen groeien. Als wereldwijde leverancier van transport- en logistieke diensten biedt DSV mooie carrièremogelijkheden voor de juiste personen. Naast een uitdagende baan in een internationale omgeving bieden wij ook nog: 

  • een passend salaris op basis van opleiding en ervaring; 
  • goede pensioenregeling; 
  • 24 vakantiedagen, 8% vakantiegeld en ADV dagen; 
  • lease auto.
Move forward

Stuur jouw cv met motivatie of laat jouw gegevens achter en wij nemen contact met je op. Nog vragen over deze vacature? Onze corporate recruiter Addy Visser beantwoordt al je vragen via 06 3800 1094 of via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..

Volg jij DSV al op Instagram, TikTok, Twitter, Facebook en/of Linkedin? 

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in