+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Venlo.

Verzorgende IG – volop zorgbanen in Limburg Venlo

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Cura con Cura zorgbemiddeling

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Staat er een verhuizing naar Limburg gepland? Ben je druk opzoek naar een nieuwe baan maar heb je iemand nodig die je hiermee kan helpen? Er zijn kansen genoeg bij mooie zorgorganisaties. Ik, als Limburgse zeg” welkom in Limburg”


Welkom in ons mooie Limburg waar de huizen nog betaalbaar zijn. Waar het dorpse gevoel nog heerst. Waar iedereen elkaar nog een fijne dag wenst. Toch zal je erg moeten wennen aan de Limburgse mentaliteit. Dan is het fijn als je mag gaan werken bij een zorgorganisatie waar jij je prettig voelt. Waar je collega’s je onder de arm nemen en blij zijn dat je er bent.

Er zijn tal van mogelijkheden. Rekening houdend met jouw wensen bespreek ik de zorgorganisaties. Benoem ik de verschillen. Bespreek ik waar ze mee bezig zijn en wat ze jou kunnen bieden. Van jou wil ik weten waar jij gelukkig van wordt maar ook wat je niet wilt tegenkomen op je werkplek.

Eenmaal dit besproken te hebben met een lekkere kop koffie of thee, ga ik een profiel schetsen. Wie ben jij, wat wil je. Ook richting de toekomst gaan wij kijken. Wil je nog een studie gaan volgen, welke organisatie biedt jou deze aan. Dit profiel stuur ik naar de zorgorganisatie waarvan wij samen weten dat deze het beste bij jou gaat passen. Jij gaat op gesprek en loopt eventueel een paar uurtjes mee om te kijken of wat ze hebben gezegd ook daadwerkelijk klopt. ben je enthousiast geworden van alles wat je gehoord en gezien hebt dan volgt uiteraard een arbeidsovereenkomstgesprek. Jij krijgt een contract aangeboden bij de zorgorganisatie waar je gaat werken. Mijn taak zit erop. Maar ik zal met jou contact houden om er zeker van te zijn dan afspraken nagekomen worden.

Nieuwsgierig geworden?

Kijk voor meer vacatures op mijn website



Gevraagd

Diploma mbo verzorgende IG niveau 3
Diploma mbo maatschappelijke zorg / verzorgende IG Niveau 3


Aanbod

Contract voor onbepaalde tijd
Contract bespreekbaar: 0 tot 36 (in overleg)
Regio: Echt

Onze missie is zorgprofessionals helpen gelukkig te blijven in hun werk. Dit doen we door jou te verbinden aan de juiste werkgever in de zorg- en welzijnssector, waar jij in dienst treedt bij de zorgorganisatie. Wij ondersteunen jou met maar één doel: dat jij gelukkig wordt in je nieuwe baan.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in