+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Venlo.

Expeditie medewerker Venlo

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Asteam uitzendbureau

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 40 uur
  • LBO / VMBO of hoger
  • Junior/Medior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Engels, Duits (talen)

Aanbod

  • Detachering / Vast contract

Vacatureomschrijving

Als Expeditiemedewerker ben je onder andere verantwoordelijk voor de inkoop van persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM), het tijdig transporteren van onze producten met de juiste documentatie én het correct bijhouden van onze voorraadregistratie. In deze functie heb jij dus een belangrijke rol bij het bewaken van de hoge kwaliteitsnormen in ons productieproces en zorg je ervoor dat onze logistieke processen lopen als een trein.

Wij zijn op zoek naar iemand met minimaal MBO werk- en denkniveau die zowel zelfstandig als in teamverband kan functioneren en beschikt over communicatieve vaardigheden in Engels of Duits. Heb jij kennis van de voedingsindustrie, de diverse bedrijfsbeheersystemen en herken jij jezelf in dit profiel? Laten we dan snel kennis maken, want wie weet zijn wij een goede match en kun jij bij de bedrijf verder bouwen aan jouw eigen toekomst!
Geen dag is hetzelfde voor een Expeditie medewerker bij de bedrijf! Wel begin je iedere dag met een lekkere kop koffie om je shift met goede energie te starten. Eerst controleer je of er eventuele afwezigen of zieke collega’s zijn. Mocht dit het geval zijn dan zorg je ervoor dat deze taken worden vervuld door collega’s of neem je deze waar mogelijk over.

Vervolgens zorg je onder andere voor het transport van grondstoffen en eindproducten tussen de verschillende vestigingen en afdelingen van bedrijf. Uiteraard plan je deze route zorgvuldig. Als een leverancier grondstoffen aflevert, registreer, label en controleer je alle ontvangen grond- en hulpstoffen op kleur, hoeveel, etc. om deze vervolgens in ons voorraadsysteem Reflex in te boeken.

Tussendoor houd je met je collega’s pauze in de gezamenlijke kantine en klets je bij over het weekend. Daarna focus je je weer op de overige werkzaamheden. Storingen en defecten komen geregeld voor. Je meldt dit direct aan de Technische Dienst en zorgt voor een passende oplossing. Ten slotte neem je binnenkomende pakketten aan en rij je incidenteel met onze pendelwagen om goederen te verplaatsen. Als de werkdag zijn einde nadert, check je of alles goed is verlopen en heb je nog even contact met de manager om de dag netjes af te sluiten

Gevraagd

  • Jij zorgt er samen met je collega’s voor dat de technische en elektrische systemen goed functioneren.
  • Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken.
  • Het beheren, controleren en tijdig boeken van grondstoffen behoort tot je primaire takenpakket, maar soms vereisen storingen jouw directe aandacht. Daarom verwachten we dat je stressbestendig en besluitvaardig bent, goed kunt prioriteren en probleemoplossend kunt denken en handelen.
  • Je hebt kennis van de voedingsindustrie en verschillende bedrijfssystemen zoals Word, Excel, Reflex en Supply Chain Management (SCM).
  • Je bent in het bezit van een heftruck- en stapelaarcertificaat of bent bereid deze op korte termijn te behalen.
  • We vinden het belangrijk dat je de Duitse en Engelse taal beheerst op B2-niveau (of bereid bent hiervoor een cursus te volgen) en op de hoogte bent van relevante technische vaktermen in deze talen.


Salaris

uurloon volgens cao
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in