+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Venlo.

Site Manager Venlo

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

DSV Solutions

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • Auto v/d zaak, Pensioenregeling

Vacatureomschrijving

Move forward als Site Manager bij DSV in Venlo

Word jij enthousiast van een snelgroeiende organisatie? Doe jij geen concessie aan de kwaliteit, heb jij ervaring in automatisering binnen de logistiek, ben jij uitmuntend in leidinggeven, en weet jij alle stakeholders te verbinden? 


Jij krijgt het voor elkaar

Jij bent in staat om op strategische en tactisch niveau met de klant samen te werken. Jij bent sterk in het aanjagen van huidige en toekomstige projecten en improvements in de operatie. Verder weet jij de samenwerking binnen de organisatie te allen tijde te bevorderen, geloof je in zelfsturende en ondernemende teams, ben je een open persoonlijkheid die medewerkers in hun kracht zet en faciliteer je de medewerkers tevredenheid. Jij werkt eraan mee!

Hoe je dit doet? Voor jou hebben 3PL logistics in combinatie met geautomatiseerde magazijnprocessen nog maar weinig geheimen. Heel fijn, want onze locatie ‘Venlo 4’ is state of the art met o.a. bijna 7 km conveyerbelt. ( voor een kijkje in ons warehouse) 
Tevens zijn er meerdere klanten actief op onze site met producten variërend van schoenen tot parfums die onder ADR-wetgeving vallen. 

Als Site Manager ben je eindverantwoordelijk voor de dagelijkse operatie (±350 FTE) van onze mulit client 3PL locatie in Venlo, rapporteer je direct aan onze Senior Director en ben je onderdeel van het regionale managementteam. Jij draagt zorg dat de kwaliteit altijd voorop staat en dat wordt voldaan aan de vastgestelde normen, procedures en regels. Jij bent P&L verantwoordelijk en stuurt continu op KPI’s / targets en workforce. Dit krijg jij voor elkaar door het:

  • runnen van een reeds bestaande en efficiënte operatie en het behalen van de afgesproken KPI-doelstellingen;
  • leveren van een actieve bijdrage aan de ontwikkeling van jouw team. Jij kijkt naar capaciteiten en kwaliteiten, om ervoor te zorgen dat je de juiste mensen op de juiste plek hebt werken;
  • in staat zijn te schakelen tussen functionele behoeften en technische oplossingen, om tot (structurele) oplossingen te komen;
  • stellen van prioriteiten, aanjagen van verbeterprojecten en het continu challengen van onze dienstverlening.

Jouw team valt binnen DSV op door jullie drive om iedere dag weer het beste uit jullie team te halen. Of dat het nu gaat over het optimaliseren van de processen binnen ons warehouse of gezamenlijk de successen vieren. Samen challengen jullie elkaar iedere dag opnieuw!


Wij zijn DSV, wij groeien

DSV is een wereldwijde leverancier van transport en logistieke diensten. Met kantoren in meer dan 80 landen en een groeiend netwerk van partners, is er geen plek ter wereld die we niet kunnen bereiken via transport door de lucht, over zee, per spoor, via koeriers of over de weg of waar we opslag in magazijnen kunnen bieden. 


Bij DSV maken wij unieke werkervaringen mogelijk! Dit is een prachtige mogelijkheid om de verantwoordelijkheid te nemen voor een volledig geautomatiseerd distributiecentrum. Word jij onderdeel van mijn team?

aldus Remco Innemee, Senior Director.

In Nederland werken we vanuit ruim 25 vestigingen, met meer dan 3.000 collega’s. Samen gaan we de uitdaging aan die een snel veranderende omgeving met zich meebrengt. We nemen snelle beslissingen op elk niveau en bundelen ambitie en teamwerk. Zo komen wij vooruit en maken we samen het verschil.


Jij brengt mee
  • passie voor het vak, jouw enthousiasme werkt aanstekelijk op anderen;
  • ervaring in een leidinggevende rol binnen een 3PL organisatie;
  • kennis en ervaring met lean en het aansturen van significante verbeter- en innovatieprojecten binnen een geautomatiseerd warehouse;
  • analytische vaardigheden waarmee je knelpunten signaleert en je oplossingen of procesverbeteringen definieert;
  • goede communicatieve vaardigheden in de Engelse als zowel de Nederlandse taal.

Het telt allemaal mee voor deze vacature van site manager in Venlo. Verder is het natuurlijk belangrijk dat jij je bij ons thuis voelt. Dat gaat zeker goed als je graag doorpakt, lef hebt en met DSV mee wil groeien.


Jij krijgt

Werken bij DSV betekent werken bij één van de topspelers in de logistieke markt. DSV is ondernemend, competitief en wil altijd groeien als organisatie. Daarom zijn wij op zoek naar mensen die met ons mee willen groeien. Naast een uitdagende baan in een internationale omgeving bieden wij ook nog:

  •  een professionele en informele werkomgeving waar jouw stem telt; 
  • je bent onderdeel van het regionale management team;
  • een salaris afhankelijk van jouw kennis en ervaring;
  • 5% gratificatie uitbetaald in november;
  • 24 vakantiedagen, 4 adv-dagen en 8% vakantiegeld; 
  • auto van de zaak;
  • een gunstige pensioenregeling, waarvan een deel premievrij en een eigen bijdrage van 5%;
  • toegang tot kennis en training via onze DSV Academy. Zo kan jij groeien en invloed uitoefenen op jouw carrière pad.
Move forward

Stuur jouw cv met motivatie of laat jouw gegevens achter en wij nemen contact met je op. Nog vragen over deze vacature? Onze corporate recruiter Bart Joosten beantwoordt al je vragen via 06 4327 0642 of via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..

Volg jij DSV al op Instagram, TikTok, X, Facebook en/of Linkedin? 

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in