+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Venlo.

Metselaar Venlo

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Faber

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.800 p/m
  • Pensioenregeling

Vacatureomschrijving

Wat jij doet

Je wordt verwelkomd in een aangename bedrijfscultuur waar je met de modernste gereedschappen vol enthousiasme aan het werk kunt. De werkdag begint altijd op de locatie met een kop koffie. Daarna ga je samen met een collega-metselaar naar de werkplek om de klus te inspecteren. In overleg met de uitvoerder gaan jullie aan de slag, en voor je het weet, zit de werkdag er alweer op.


Ben jij het?

Wat betreft de functie-eisen, vragen we ervaring als metselaar, het bezit van een rijbewijs, en een VCA-certificaat (of de bereidheid om deze via Faber te behalen). We verwachten ook een bijdrage aan de toekomst en dat je een teamspeler bent.


Wat wij bieden

Als metselaar word je beloond conform de Bouw CAO, met zekerheid in je contractvoorwaarden. Dit omvat een jaarcontract, met de optie voor een vast contract. Je ontvangt een salaris conform de Bouw CAO, vanaf €2.800,- per maand (afhankelijk van kennis en ervaring), evenals BPF bouwpensioenopbouw vanaf de eerste werkdag en de keuze voor het TijdSpaarFonds (netto vakantiegeld). In 2023 heb je recht op 5% loonsverhoging conform de Bouw CAO. Verder ontvang je een kilometervergoeding van €0,32, 25 vakantiedagen, 20 ATV dagen, 3 kortverzuimdagen, en 10 of 13 seniorendagen (indien van toepassing). Daarnaast bieden we 2 opleidingsmogelijkheden per jaar aangepast aan jouw wensen en functie. Bij Faber hebben we ook een uniek spaarprogramma! Als metselaar spaar je met elk gewerkt uur voor fantastische cadeaus, zoals het nieuwste gereedschap, hoogwaardige muziekboxen van JBL, of zelfs complete uitjes zoals een weekend weg met de hele familie!


Waar jij werkt

Nieuwe vakkrachten worden hartelijk ontvangen door ons bedrijf, waarbij alles tot in de kleinste details is geregeld. Dit omvat een vaste collega voor het inwerktraject en een werkbus met benodigd gereedschap. De sfeer binnen het bedrijf is vriendelijk en er is altijd ruimte voor jouw persoonlijke ontwikkeling, waarbij jouw ideeën van harte welkom zijn.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in