+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Venlo.

Werkvoorbereider Utiliteitsbouw Venlo

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Evoke

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Detachering / Vast contract
  • 3.200 - € 4.800 p/m

Vacatureomschrijving

Ben jij een ervaren en gemotiveerde werkvoorbereider? Dankzij jouw passie voor het plannen, coördineren en organiseren van projecten in de utiliteitsbouw til jij de projecten van onze opdrachtgever naar het volgende niveau. Lees gauw verder en pak deze kans!


Wat ga je doen?

Als Werkvoorbereider Utiliteitsbouw begin je de dag met een lekkere kop koffie of thee en ga je controleren of er nieuwe projectinformatie beschikbaar is. Vervolgens analyseer je technische tekeningen, stel je een gedetailleerde werkplanning op en communiceer je met leveranciers voor materiaalprijsinformatie. In overleg met het projectteam bespreek je de voortgang, updates en uitdagingen om het project op schema te houden. Je voert technische calculaties uit om materialen en kosten te bepalen en werkt samen met de kostendeskundige voor nauwkeurige schattingen.

Na de lunch focus je op projectlogistiek en coördineer je de tijdige levering van materialen en apparatuur. Vervolgens zorg je dat alle documentatie up-to-date is en stel rapporten op over projectvoortgang en eventuele afwijkingen. Er is tijd voor ad-hoctaken, zoals dringende e-mails en telefonische vergaderingen met externe partners. Tegen het einde van de dag ruim je jouw werkplek op, noteer je openstaande taken en bepaal je de prioriteiten voor morgen. En nu lekker naar huis om nog van de welverdiende vrije avond te genieten.


Jouw werkzaamheden
  • Opstellen van gedetailleerde werkplannen en ervoor zorgen dat het project op schema blijft;
  • Identificeren, bestellen en beheren van benodigde materialen en apparatuur voor het project, in samenwerking met leveranciers;
  • Uitvoeren van technische berekeningen om materialen en hoeveelheden te schatten, evenals het maken van kostenramingen;
  • Zorgen voor nauwkeurige en up-to-date documentatie, inclusief technische tekeningen, specificaties, vergunningen en veiligheidsvoorschriften;
  • Organiseren van de tijdige levering van materialen, gereedschappen en apparatuur op de bouwplaats om vertragingen te minimaliseren;
  • Regelmatig overleggen en communiceren met het projectteam, ingenieurs, architecten en aannemers om de voortgang en uitdagingen te bespreken.


Gevraagd

  • Afgeronde technische opleiding op HBO-niveau, bijvoorbeeld Bouwkunde of Civiele Techniek;
  • Liefst 2+ jaar relevante werkervaring als werkvoorbereider in de utiliteitsbouw;
  • Kennis van bouwtechnieken, materialen en wet- en regelgeving;
  • Ervaring met software voor tekenen en plannen, zoals AutoCAD, Revit en MS Project;
  • Sterke communicatieve vaardigheden en het vermogen om effectief samen te werken;
  • Analytisch denkvermogen en probleemoplossend vermogen;
  • Oog voor detail en een resultaatgerichte instelling.


Aanbod

Je gaat via Evoke aan de slag in deze functie. Na een tijdje kun je in dienst bij onze partner, als je wil. Of je begint aan een nieuw uitdagend project via ons netwerk. Wij doen er alles aan om onze mensen op dé werkplek te krijgen. Jouw persoonlijke Career Coach is specialist binnen de sector en samen brengen jullie jouw wensen in kaart. Door écht te luisteren, maken zij steeds de juiste connectie voor jou.

Ondertussen bieden wij je alle voordelen als jouw werkgever en Carrière Coach. Zoals een goed salaris, jaarlijks studiebudget en groen pensioen. Samen zetten we zo altijd de beste stappen voorwaarts in jouw loopbaan. Want: Evoke Centers You.



Bedrijfsomschrijving

Onze klant is een vooraanstaand bouwbedrijf gespecialiseerd in utiliteitsbouwprojecten. Met een sterke focus op kwaliteit, duurzaamheid en innovatie, leveren ze hoogwaardige bouwoplossingen voor diverse sectoren, waaronder commercieel, industrieel en publiek. Ter uitbreiding van het team zijn we op zoek naar een enthousiaste medior werkvoorbereider utiliteitsbouw die wil bijdragen aan uitdagende projecten en professionele groei.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in