+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Productieleider Venlo

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Timing Uitzendbureau

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 40 uur
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Doel van de functie: Zorgdragen voor het uitvoeren van en leiding geven aan de productiewerkzaamheden, zodanig dat de gewenste kwantiteit en kwaliteit tegen minimale kosten wordt gerealiseerd middels een efficiënt productie en logistiek proces, competent personeel en een effectief productietechnisch beleid. De structuur en afgeleide cultuur van de hoofdvestiging is leidend en dient tevens gedragen en bewaakt te worden op locatie. Salaris is in overleg.

Wij bieden:

Een uitdagende baan binnen een stabiel en dynamisch bedrijf!

Wij vragen:

- Hbo opleiding voorkeur technische achtergrond aangevuld aanvullende cursussen - Kennis van Erp en Wms systemen - Minimaal 5 jaar ervaring in een soortgelijke functie - Waarde hechten aan structuur, procedures en cultuur bewaking (het herkennen en benutten van onderlinge relaties, verhoudingen in een organisatie en de eigen positie daarin) - Resultaatgericht

Waar ga je werken:

Een van de grootste Nederlandse palletproducent en met ruim vier miljoen pallets per jaar is onze opdrachtgever een van de grootste Nederlandse palletproducenten. Voor de producent van houten pallets is logistieke dienstverlening het sleutelwoord. De werkwijze is zonder meer uniek te noemen. Van online orders tot machinaal geproduceerde pallet, alles wordt digitaal verwerkt en gevolgd. De kwaliteitscontrole van de productielijnen is op deze manier maximaal. Onze opdrachtgever is een zeer milieubewust bedrijf. Dit gaat verder dan wettelijk verplichte normen. Werken met natuurlijk grondstoffen schept de verplichting om zorgvuldig te produceren. Dit besef is in alle geledingen van het bedrijf, van directie tot productiemedewerkers, doorgedrongen en er wordt ook dagelijks naar gehandeld.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in