+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Venlo.

Monteur Bankwerker Venlo

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Timing Uitzendbureau

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 38 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

In deze functie werk je aan het perfectioneren van belangrijke producten voor verschillende klanten. Je zorgt ervoor dat alles er perfect uitziet en voldoet aan de wensen van de klant. Dit doe je door de laatste hand te leggen aan de producten, zoals het weghalen van oneffenheden en het schoonmaken. Je werkt met grote onderdelen en het is belangrijk dat je heel precies kunt werken. Je krijgt de kans om nieuwe dingen te leren en door te groeien. Lees door en ontdek waarom deze functie jouw volgende carrièrestap kan zijn.
 

Volledige vacaturetekst

- Je ondersteunt de verspanende afdeling waarbij je verantwoordelijk bent voor finishing touch van complexe producten voor diverse klanten en branches. - Het betreft veelal groot werk, maar het werk is ook uiterst nauwkeurig. Jij legt de laatste hand aan onze producten en bepaalt mede of een product aan de klantspecificaties voldoet. De onderdelen bewerk je nauwkeurig na middels afbramen, tappen, boren, cleanen, etc. Je bekleedt een rol met uiteenlopende werkzaamheden en hier zet jij je kennis en creativiteit volop bij in. - Je zorgt voor een opgeruimde en schone werkplek. Solliciteer direct! Of mail jouw CV naar: via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.

Wij bieden:

- Wij bieden een stabiele en betrouwbare werkgever in deze regio. - Je ontvangt een marktconform salaris, passend bij kennis en ervaring. - Een 38-urige werkweek met 25 verlofdagen en 13 ADV-dagen. - Je krijgt een uitdagende functie bij een familiebedrijf met een open cultuur en een informele werksfeer. - Er zijn voldoende mogelijkheden om een opleiding te volgen, doorgroeimogelijkheden zijn uiteraard aanwezig.

Wij vragen:

• beschikt over MBO 3 werk- en denkniveau • om kunt gaan met diverse machines en gereedschappen • communicatief vaardig bent en in staat om problemen proactief op te lossen

Waar ga je werken:

Onze opdrachtgever heeft meer dan 55 jaar ervaring in het machinaal bewerken, repareren en reviseren van onderdelen voor uiteenlopende industrieën. Hun jarenlange samenwerking met klanten in binnen- en buitenland kenmerkt zich door waardering en vertrouwen. Zij staan garant voor hoge kwaliteit, flexibiliteit en leverbetrouwbaarheid. Maak kennis met het bedienen van de Sanoraluce bedfreesmachine, werk met de indrukwekkende Zayer Kairos 6000 Draai/ Frees combinatie en de nieuwe Wenzel LHF Meetmachine. Een goed salaris, een sterke set aan secundaire arbeidsvoorwaarden en een positieve werksfeer zijn hier garanties. Als Slijper bij onze opdrachtgever produceer jij de beste resultaten!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in