+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Intercedent MBO-stage Venlo

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Durabel Recruitment

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 24 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Stage

Vacature in het kort

Tijdens je stage bij ons, zeg je de boeken vaarwel en ga je direct aan de slag. Je helpt mensen aan werk, ondersteunt uitzendkrachten en helpt klanten aan nieuwe collega's. Je krijgt veel vrijheid en na je stage kun je bij ons blijven om verder te groeien. Je werk is heel afwisselend. Je zoekt kandidaten, voert gesprekken en bent het aanspreekpunt voor uitzendkrachten. Ook ga je op bezoek bij klanten. Je leert veel over recruitment, schrijft vacatureteksten en denkt mee over HRM. Klaar om meer te weten te komen over deze kans? Lees nu verder!
 

Volledige vacaturetekst

Zeg de boeken maar even vaarwel, want tijdens jouw stage bij ons mag je direct het vak gaan uitoefenen. Je helpt mensen aan passend werk, je ondersteunt uitzendkrachten tijdens hun werk en je helpt klanten aan nieuwe collega’s. Bovendien krijg je daarin veel vrijheid. Hoe mooi is dat! Dat is niet alles, want jij hoeft ons niet te verlaten na jouw stageperiode! We bieden mogelijkheden aan om jouw praktijkervaring als een echte werknemer verder op te bouwen terwijl je nog studeert.

Het ene moment ben je op zoek naar de geschikte kandidaat voor een van de vacatures van jouw opdrachtgevers en het andere moment voer je een intakegesprek met een geïnteresseerde kandidaat. Maar dat doe je niet alleen! Je bent ook het vaste aanspreekpunt voor alle uitzendkrachten die via jou bij onze klanten aan het werk zijn. Jij bent hun werkgever, hoe tof is dat! Ook ga je mee op pad om de opdrachtgevers te bezoeken. Zo brengen we samen een bezoekje aan de klant als de uitzendkracht en krijg je het hele proces mee. Deze afwisseling zorgt voor een brede stage waardoor je veel brede ervaring op doet en uiteindelijk ook veel kanten op kan.
  • Alles over het vak recruitment. Hoe onderscheid je de beste sollicitant? Hoe voer je goede sollicitatiegesprekken met kandidaten, maar je leert ook hoe je een evaluatiegesprek goed aanpakt met een uitzendkracht;
  • Je leert vacatureteksten schrijven en gebruik te maken van de online databanken;
  • Je denkt mee over HRM gerelateerde zaken zoals loopbaanbegeleiding, ziekte/verzuim, contractbespreking, opleidingsmogelijkheden en je sluit aan bij onze teamvergaderingen;
  • Je gaat mee op bezoek bij zowel bestaande als nieuwe klanten.


Gevraagd

• ‘Leren door te doen’ is wat je wilt. Hier ga je direct aan de slag;
• Je hebt interesse in recruitment;
• Je volgt de opleiding Legal, Insurance & HR Services Specialist, Junior Accountmanager of een andere vergelijkbare opleiding;
• Je zet een vinkje achter de volgende eigenschappen: actief, energiek en initiatiefrijk;
• Je beheerst de Nederlandse- en Engelse taal in zowel woord als geschrift;
• Je werkt in ieder geval 24 uur per week mee, meer uren mag altijd.

Aanbod

Een uitdagende meewerkstage waar je helemaal in op kan gaan, zodat je af en toe vergeet dat je aan het werk bent met een leuke stagevergoeding. Zijn wij beide enthousiast na het afronden van je stage? Mooi, want dan hebben we genoeg mogelijkheden tijdens en na het behalen van jouw opleiding!

Ben jij geïnteresseerd en wil jij solliciteren? Neem dan nu telefonisch contact via +31 6 24436668 of stuur een Whatsapp bericht.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in