+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Venlo.
Laad meer vacatures

Traineeship Logistiek Venlo

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Tempo-Team

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Traineeship
  • 2.400 - € 3.500 p/m

Vacature in het kort

Investeer in je logistieke carrière met ons unieke traineeship logistiek, waar je start als teamleider en wordt opgeleid tot logistiek manager. Met toeslagen afhankelijk van locatie en de mogelijkheid om eerder te starten, bieden we een en leerrijke ervaring. Meer weten over deze leuke kans? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Investeren in je logistieke carrière? Dat is mogelijk met het traineeship logistiek van Tempo-Team Performance Management. Je start als teamleider en je gaat in opleiding voor logistiek manager. Je kunt tot € 3500 per maand verdienen en je krijgt direct een vast contract. Wil je nog meer weten over het Talent Ontwikkel Programma? Lees dan verder.

Wat bieden wij jou
  • Salaris tussen de € 2400 en € 3500 (obv. ervaring)
  • Je krijgt direct een vast contract!
  • Een werklaptop
  • Choose your own phone regeling
  • Toeslagen (afhankelijk van de werklocatie)
  • Wil je eerder dan 04-09 starten? Dat kan!
Wie ben jij

Jij bent de persoon die we zoeken! We eisen niet veel, want via een Game Based Assessment gaan we kijken of jij een match bent voor de traineeship. Dus we zoeken vooral een positieve instelling en iemand die graag wil leren. Daarnaast:

  • Beheers je de Nederlandse taal
  • Heb je een rijbewijs en je eigen vervoer
  • Kun je een VOG aanvragen
Wat ga je doen

Tijdens onze traineeship logistiek word je in twee jaar tijd klaargestoomd voor een logistiek manager functie. We gaan op 04-09 van start en je start dan als teamleider bij een van onze processen. Gaandeweg krijg je allerlei trainingen/cursussen. Zo gaan we investeren in jouw ontwikkeling.

Uiteindelijk is het doel dat je als logistiek manager aan de slag gaat. Daar horen natuurlijk ook weer andere verantwoordelijkheden bij. Als logistiek manager ben je eindverantwoordelijk voor je eigen locatie. Daarmee fungeer je ook als aanspreekpunt voor zowel de opdrachtgever als jouw eigen locatie binnen TTPM. Je stelt de KPI’s en targets op en je probeert deze te bewaken. Dit doe je samen met je teamleiders. Jij stuurt ze aan en weet ze iedere keer weer te motiveren en te stimuleren. Samen met hen heb je ook wekelijkse overleggen. Daarnaast heb je ook wekelijkse overleggen met andere verantwoordelijken voor de locatie, denk hierbij aan recruitment, HR en planning. Ook houd jij je bezig met procesverbetering en veiligheidsregels van je team. Je gaat rapporteren aan de Area Manager van jouw regio.

  • Iedere twee weken krijg je een lesdag.
  • Startdatum traineeship: 04-09-2024. Eerder beginnen als teamleider? Geen probleem!
Waar ga je werken

Bij een Tempo-Team Performance Management locatie bij jou in de buurt! Sinds 2007 zorgt #TTPM er voor dat volledige processen worden overgenomen, voornamelijk in de logistiek of productie. Bekende klanten zijn onder andere Samsung SDS, PostNL & Technische Unie. Iedere dag zijn er zo’n 1900 medewerkers in de weer om het beste werk te leveren. De locatie waar je uiteindelijk aan de slag gaat, bepaalt ook welke werktijden je zult hebben.

Sollicitatie

Solliciteer vandaag nog voor ons traineeship logistiek: Talent Ontwikkel Programma. Binnen 24 uur probeer ik contact met je op te nemen om alles te bespreken. Wil je eerst nog extra informatie? Dan kun je mij bellen of mailen. Tot snel!

*Voor deze sollicitatieprocedure moet je een capaciteitentest op HBO-niveau maken.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Aanbod

Sollicitatieprocedure
Je solliciteert via Tempo-Team, leuk! Om je sollicitatie af te ronden, maak je de eerste keer eenvoudig een account aan. Via je 'mijn Tempo-Team' account log je gemakkelijk in en solliciteer je de volgende keer nog eenvoudiger. Daarnaast vind je in je account de voortgang van je sollicitatie(s) en je persoonlijke gegevens. Dé manier dus om de best passende baan te vinden!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in