+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Venlo.

Mechanical Engineer Venlo

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Voort

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Medior

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.750 p/m
  • Opleidingsbudget

Vacature in het kort

Duik in de wereld van mechanische en mechatronische systemen bij een toonaangevend bedrijf. Als Mechanical Engineer speel je een sleutelrol in het ontwerpen, analyseren en onderhouden van diverse machines. Je werkt met een scala aan 2D/3D tekenpakketten en voert sterkteberekeningen uit. Bij ons staat jouw ontwikkeling voorop, met 3 trainingen per jaar en een royaal opleidingsbudget, plus unieke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een aandraagbonus. Meer weten over deze leuke kans? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Wat jij doet

Taken omvatten het berekenen, ontwerpen, analyseren, produceren en onderhouden van diverse machines en systemen. Daarnaast omvat de functie het uitvoeren van tekenwerk met kennis van een of meerdere 2D/3D tekenpakketten, zoals AutoCAD, Inventor, Solid Works en Siemens NX. Ook het uitvoeren van sterkteberekeningen en calculaties behoort tot de verantwoordelijkheden. Verder vereist de rol het effectief communiceren met verschillende belanghebbenden binnen de organisatie.


Wat wij bieden?

Voor deze functie kom je bij Voort in dienst. Jij staat bij ons centraal. Elk moment van jou vinden wij bijzonder. En vieren wij samen. Wij zorgen dat jij op de juiste werkplek belandt. Waar jij past. Waar je techniek op de kaart zet. Want dat is jouw vak. En samen werken we continu aan jouw ontwikkeling. Zodat je blijft groeien op technisch en professioneel vlak. Je krijgt van ons: een mooie baan bij onze opdrachtgever een goed salaris dat past bij jouw kennis en ervaring 3 trainingen per jaar bij de Voort Academy om aan je ontwikkeling te werken een opleidingsbudget van ?1500,- zodat je blijft groeien secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een aandraagbonus 25 vakantiedagen (overige vrije dagen zijn afhankelijk van de cao van de opdrachtgever)


Ben jij het?

Als Mechanical Engineer met sterke vaardigheden in ontwerpen, berekenen en tekenen in 2D/3D tekenprogramma('s), hebben wij een boeiende vacature beschikbaar in de regio Venlo. Om in aanmerking te komen, dien je minimaal een HBO diploma te hebben in Werktuigbouwkunde, Mechantronica, Industrial Engineering of een vergelijkbare richting. Je hebt aantoonbare kennis van 2D/3D tekenpakketten en de capaciteit om snel en creatief mechanische/mechatronische vraagstukken op te lossen, met behoud van functionaliteit, betrouwbaarheid, veiligheid en kostenoverwegingen. Uitstekende communicatieve vaardigheden in het Nederlands, zowel schriftelijk als mondeling, zijn essentieel voor het succesvol vervullen van deze functie.


Waar jij werkt

Een vooraanstaand bedrijf specialiseert zich in het ontwerpen, produceren en onderhouden van hoogwaardige mechanische en mechatronische systemen. Hun expertise strekt zich uit over diverse sectoren, waaronder de automotive, luchtvaart, productie en energie. Het team van ervaren professionals streeft naar innovatieve oplossingen die voldoen aan strenge kwaliteitsnormen en de specifieke eisen van klanten. Klanttevredenheid staat centraal, met een voortdurende focus op verbetering en innovatie.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in