+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Venlo.

Chef-Kok bij Covebo Stadion- De Koel- Venlo

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

YveY Venlo

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 32 - 38 uur
  • MBO of hoger
  • Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.992 - € 3.400 p/m
  • Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

In het Covebo Stadion - De Koel- zoeken we een Chef-kok voor onze team. We zijn de Hospitality partner van VVV-Venlo en zorgen voor eten en drinken op wedstrijddagen en meer. Je werkt in een unieke plek waar ook evenementen plaatsvinden. Als Chef-kok kook je niet alleen, maar regel je ook bestellingen en zorg je dat alles veilig is. Je werkt meestal overdag. We bieden een leuke baan, een fijn team, en een reiskostenvergoeding. Wil je meer weten? Duik nu in de details!
 

Volledige vacaturetekst

YveY is exclusief Hospitality partner van VVV-Venlo in Covebo Stadion - De Koel-.
In het Covebo Stadion -De Koel- in Venlo zijn wij op zoek naar een Chef-kok om ons team te versterken. Als Hospitality partner zijn wij verantwoordelijk voor de publiekscatering tijdens wedstrijddagen als daarbuiten. In De Koel staat niet alleen het voetbal centraal, maar het is ook een unieke locatie voor het organiseren van evenementen en bijeenkomsten. Te denken valt aan vergaderen in een sportieve omgeving, personeelsfeesten, diverse activiteiten met een verrassende ‘touch’, inspirerende seminars, bijzondere BBQ’s en vele andere (zakelijke) events. Variatie en originaliteit is datgene dat ons drijft!

Chef-kok
Standplaats: Covebo Stadion - De Koel-, Venlo

In de functie van Chef-kok ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken in de keuken en het daarbij behorende kwaliteitsniveau. Naast het bereiden van de gerechten voor de wedstrijden en diverse partijen, verzorg je ook de spelersmaaltijden voor de selectie van VVV-Venlo.
Naast het daadwerkelijke koken ben je ook verantwoordelijk voor de dagelijkse bestellingen, planningen, implementatie en handhaving van HACCP-processen en in samenspraak met je collega's geef je invulling aan (menu) wensen ten behoeve van de diverse activiteiten.
Een ander kenmerk voor deze functie is dat de functie zich voor een groot deel tijdens kantooruren afspeelt. Met uitzondering van enkele partijen en de wedstrijden. Deze planning weet je echter al ruim vooraf.

Wat mag je van ons verwachten?
  • Een veelzijdige horeca functie op een bijzondere werkplek;
  • Wij bieden een informele organisatiecultuur, waar wij met een collegiaal en ambitieus team hard werken om er een succes van te maken;
  • Reiskostenvergoeding van €0,23 per kilometer (bij een reistijd van minimaal 10 km enkele reis met een maximum van 50 km enkele reis);
  • Een salaris in functieschaal 8 van de horeca cao, indeling is afhankelijk van ervaring;
  • Een fulltime dienstverband op basis van 38 uur per week.
Wat verwachten wij van jou?
Om succesvol te zijn in deze functie heb je ruime ervaring als zelfstandig werkend kok of ben je werkzaam in een soortgelijke functie. Je vindt het niet erg om zelfstandig te werken en vind het leuk om mee te denken met creatieve invullingen m.b.t. onze arrangementen op locatie.

Bedrijfsomschrijving

YveY is Hospitailty partner van diverse betaald voetbal organisaties en evenementen.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in