+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Venlo.
Laad meer vacatures

Werkvoorbereider Venlo

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Continu Professionals

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.500 - € 4.000 p/m

Vacature in het kort

Bij ons werk je in een team dat unieke projecten in de technische sector realiseert. Als werkvoorbereider/inkoper zorg je dat alles klaar is voor de start. Je kijkt naar tekeningen, vraagt prijzen op en koopt materialen. Ook praat je met verschillende mensen en houd je planningen bij. Het is belangrijk dat je goed samenwerkt en alles netjes opschrijft. Je helpt zo mee aan het succes van onze projecten. Lees verder om te zien hoe jij een verschil kunt maken in ons team.
 

Volledige vacaturetekst

Heb jij de ambitie om aan de slag te gaan bij een mooie technische club die op maat gemaakte turnkey projecten in de procesindustrie realiseert. Ben jij momenteel een starter op de technische markt of ben je reeds meer ervaren? Voor beide profielen is dit een mooie kans! Als werkvoorbereider/ inkoper ben je verantwoordelijk voor verschillende taken. Een van je belangrijkste taken is het omzetten van productietekeningen en stuklijsten naar de behoeften van materialen. Je vraagt offertes aan en koopt handelsartikelen, materialen en complete samenstellingen in. Om ervoor te zorgen dat een project op de beste manier wordt uitgevoerd, denk je actief mee en overleg je met verschillende afdelingen. Je onderhoudt ook contact met externe partijen om de voortgang van hun werkzaamheden bij te houden. Het is belangrijk om alle werkzaamheden te registreren binnen het beschikbare ERP-systeem. Naast deze taken houd je ook de projectplanning in de gaten en stuur je tijdig bij indien nodig. Verder zorg je ervoor dat belanghebbenden op de hoogte blijven van de voortgang van het project.



Gevraagd

Als werkvoorbereider/ inkoper beschik je bij voorkeur over onderstaande functie-eisen:

  • Bij voorkeur een afgeronde opleiding in de techniek op MBO+ of HBO niveau (werktuigbouwkunde/ mechatronica/ technische bedrijfskunde).
  • Je hebt sterke communicatieve vaardigheden en houdt graag het overzicht.
  • Je bent in staat om technische tekeningen te lezen en beoordelen op uitvoerbaarheid.
  • Het is een pré als je ervaring hebt met het officepakket en ERP-systemen, en ervaring hebt met inkoop.


Aanbod

  • CAO Metaal &ampTechniek
  • Reiskosten € 0,21 per kilometer
  • Structurele baan voor lange termijn
  • Salarisrange € 2.500 - € 4.000


Bedrijfsomschrijving

Onze opdrachtgever levert wereldwijd innovatieve turnkey-oplossingen voor toepassingen op het gebied van milieutechnologie en speciale procestechnologie. Vanuit de locatie in Venlo werken experts op gebied van mechanica, elektrotechniek en software samen tot oplossingen te komen die perfect aansluiten bij de specifieke wensen van klanten wereldwijd. Naast de ontwikkelingen van de diverse installaties vindt in de eigen werkplaats de fabricage, montage en FAS plaats. Met hun projecten dragen zij bij aan een duurzame leefomgeving door installaties te ontwikkelen met een lange levensduur.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in