+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Venlo.

Machinebouw Monteur Mechanisch Venlo

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Continu Professionals

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.500 - € 3.500 p/m

Vacature in het kort

In de wereld van machinebouw zoeken we een Monteur Machinebouw die van techniek houdt. Je gaat aan de slag met het maken van geavanceerde machines. Dit doe je zowel binnen als buiten. Je werkt samen in verschillende teams. Je zorgt ervoor dat alles goed werkt en helpt ook onze klanten. Je lost problemen op en zorgt dat iedereen goed samenwerkt. Dit is jouw kans om met jouw technische kennis te laten zien wat je kunt! Ben jij klaar voor succes? Ontdek het hier!
 

Volledige vacaturetekst

In de wereld van machinebouw zijn we op zoek naar een gepassioneerde Monteur Machinebouw op mechanisch vlak met een scherp oog voor detail en een talent voor technisch vakmanschap. Wil jij deel uitmaken van een dynamisch team en je vaardigheden inzetten voor het creëren van geavanceerde machines? Lees dan verder!

Als de Monteur Machinebouw ben je de drijvende kracht achter de implementatie van geavanceerde procesinstallaties en vervul je een cruciale rol. Dit doe je zowel intern in de moderne fabriekshal als op locatie. Samen met collega's, in wisselende teams, plaats, monteer, en breng je innovatieve installaties zelfstandig in bedrijf. Jouw technische oog is onmisbaar bij het uitvoeren van inspecties aan machines en installaties, en je deelt graag jouw inzichten over procestechnieken met onze gewaardeerde klanten.

Je bent niet alleen een technisch goed onderlegd, maar ook een zelfstandige probleemoplosser die met passie reparatie- en onderhoudswerkzaamheden uitvoert. In de schakel tussen engineering, projectleiding, productie, inkoop en verkoop ben jij de verbindende factor. Onderhoud van contacten en constructief overleg behoren tot jouw dagelijkse routine, waardoor de gehele operatie soepel en efficiënt verloopt. Kortom, jij bent het technisch aanspreekpunt die niet alleen de tandwielen van de procesinstallaties laat draaien, maar ook de brug slaat tussen verschillende afdelingen voor een naadloze samenwerking.

Ben jij klaar om deel uit te maken van dit dynamische team en een stempel te drukken op de toekomst van onze innovatieve projecten? Solliciteer nu en laat jouw technische expertise schitteren in een omgeving vol uitdagingen!



Gevraagd

  • Een afgeronde mbo-opleiding in werktuigbouwkunde of een algemene technische achtergrond is een vereiste.
  • Bij voorkeur heb je enige jaren ervaring opgedaan in de machinebouw en constructietechniek, mogelijk binnen sectoren zoals industrie, procestechniek, logistiek of de agrarische sector.
  • Flexibiliteit is jou niet vreemd, gezien jouw bereidheid om indien nodig te werken op locatie. (Projecten in buitenland zijn voor 90% van maandag t/m vrijdag en met name in Benelux/ West-Europa.
  • Daarnaast beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden, waardoor je effectief kunt schakelen binnen diverse contexten en met verschillende belanghebbenden.


Aanbod

Je komt terecht in een inspirerende werkomgeving, omringd door professionals die jouw groei en ontwikkeling ondersteunen. We bieden een competitief salaris en aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden.

  • 25 verlofdagen en 13 ADV dagen
  • Salarisrange € 2.500 - € 3.500


Bedrijfsomschrijving

Onze opdrachtgever zet zich al meer dan vijftig jaar elke dag in voor een duurzame, schone en veilige leefomgeving voor de huidige en volgende generaties. Zij ontwikkelen op maat gemaakte, turnkey procesinstallaties voor opdrachtgevers over de hele wereld om hen te helpen hun milieudoelstellingen te bereiken. Binnen deze dynamische markt zijn zij op zoek naar een gedreven Monteur om hoogwaardige procesinstallaties te realiseren.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in